Visezi deja la viitoarea ta vacanţă?

Toţi avem idei despre o vacanţă de vis. Recunosc că, în momentul ăsta, a mea s-ar petrece acasă, unde am o cameră goală în care abia aştept să aduc mobilă, unde ar trebui să spăl cândva vasele şi, probabil, să calc kilogramele de haine care aşteaptă, curate şi cuminţi, o soartă mai bună.

Pe de altă parte, dacă aveţi idei ceva mai exotice cu privire la concediu, Iulius Mall vă ajută să le îndepliniţi prin concursul „Kilometri de vacanţă”. Pe mine m-a cucerit ideea: câştigătorii îşi pot alege singuri unde să meargă în concediul primit ca premiu, ca să nu ajungă la Paris dacă ei voiau de fapt să viziteze Guantanamo Bay.

Cei care cumpără din Iulius Mall primesc kilometri contra lei: cu cât cumperi mai multe, cu atât mai departe ajungi în concediu. Să nu credeţi acuma că trebuie cheltuite averi ca să nu ajungeţi la Herculane-Băi. Şi 100 de lei dacă cheltuieşti şi deja te poţi plimba la 1.000 de kilometri de casă! De la 300 de lei, te întinzi la 3.000 de kilometri şi tot aşa – dacă mai adaugi două-rochii-trei-fuste-şi-o-cola-la-doi-jumate, cumpărând de peste 1.000 de lei, nu mai ai nicio limită! Cel puţin nu pe planetă, sper că s-au asigurat să scrie în regulament că nu ne lasă să încercăm o excursie în spaţiul cosmic…

Da’ serios, ştiţi de ce-mi place la nebunie ideea asta? Pentru că dincolo de fericirea de a câştiga un concediu, mai e şi plăcerea acelor zile în care câştigătorii vor „complota”, îşi vor imagina o mulţime de destinaţii de vis, iar apoi îşi vor transforma vacanţa preferată în realitate. Iar zilele alea dulci de planificare şi anticipaţie sunt de multe ori la fel de frumoase ca vacanţa în sine!

Excursiile nu sunt singurele premii, aşa că am anunţ şi pentru colegii de Facebook: intraţi pe pagina Iulius Mall, pentru că săptămânal vin premii de la solarul Sunkiss si magazinul BamBoo. Măcar să ne simţim exotici, până plecăm…

P.S. Sâmbătă vă aştept la Iulius Mall la audiţiile X Factor. Mergem să facem galerie pentru Mironeasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *