19th Ave New York, NY 95822, USA

Vino la #masmedia – 30% reducere la bilete, aici

Andrei Gheorghe la MASmedia 460

La conferința #masmedia – Mișcarea Anti-Social media vin Andrei Gheorghe, Răzvan Exarhu, Vali Petcu. Vine un om pe care, dacă-l cunoșteam personal, l-aș fi transformat în model de jurnalist: Lucian Valeriu, un ziarist de investigație căruia i-a ieșit așa de bine o anchetă încât cei vizați au simțit nevoia să îl bage în spital.

Vine „contesa bloggingului de fashion”, Ana Morodan, vine PR-ul campioanei româniei la Rugby, Oana Barbu, vin băieții de la Cenzurat (Look TV), vine antreprenorul Eugen Albu.

Împreună vor demola clișeele din comunicare. Adică click aici senzațional dă share să câștigi un frigider. Adică toate lucrurile care ar putea face presa și social media mai frumoase, dacă ar lipsi!

Dacă vrei să vii și tu la #masmedia, biletul (locuri limitate, e o primă ediție și sala nu e de congres!) costă 70 de lei.

Sau costă 50 de lei dacă lași un comentariu aici și te înscrii. Comentează cu un nume real și o adresă de email valabilă, ca să te poată contacta organizatorii.

Conferința #masmedia are loc în 15 și 16 noiembrie (vineri-sâmbătă), de la ora 17 în fiecare zi, ca să ajungeți după lucru, la hotel Univers T din Cluj-Napoca. 

Related Posts

Comments (11)

Am nevoie de două bilete. Am să furnizez pe mail numele și adresa de mail a celeilalte persoane :-).

Hielou, Andrei! Mă bag și eu în horă, cu ardeleanul. Două locuri, dacă vreți, dacă puteți 🙂

Mulțumesc!

Și încă două! Adică patru bilete, în total 🙂

As vrea si eu sa imi rezerv un loc… Se poate?

@Bogdan, @Anne-Marie, @Bianca rezervarile voastre au fost inregistrate. Va rugam sa va ridicati biletele de la receptia Hotel Univers T, intr-una din zilele astea -> http://entertrainer.tv/2013/11/program-vanzare-bilete-masmedia/

Multumim si ne vedem la #MASmedia!

Buna, vin si eu la conferinta. Am nevoie de doua bilete daca se poate.

@Vlad: am rezervat doua locuri si pentru tine!
Cat despre bilete, detaliile din mesajul anterior sunt valabile pentru toti.

Servustok, oare s-a inchis bursa reducerilor? :)) Ca mi-ar trebui inca un bilet, adica, inafara celui rezervat pentru mine, as mai dori unul pentru Geanina Simion. Se poate? Si e prea tarziu daca ridicam biletele luni? Ca deocamdata nu suntem niciuna din noi in oras? Multumesc, B

@Bianca: ok! Ne vedem luni! 😉

La Tmișouaua nada? Nu cade evenimentul și aici? Probabil ar avea mai multă relevanță acilea!

@Dante: avem in plan sa ajungem si la Timisoara. Urmarete-ne pe facebook, o sursa sigura de informare 😉
https://www.facebook.com/antisocialmedia.ro

Leave a comment