Vine un moment în viața fiecărui bărbat…

… când îl roagă prietena să-i cumpere ceva chestie din aia de știe vag că a văzut-o prin baie, dar nu o poate identifica nici cu radarul.

Umblam de nebun prin Auchan cu listocul de cumpărături făcut de acasă. Și când ridic ochii din coș (nu că i-aș fi lăsat acolo, doar încercam să nu calc niște plozi care se credeau pe Hungaroring), dau de un prieten. Amu, în mod normal îi fain să te întâlnești cu prietenii. Numai că, între doi tipi care se întâlnesc inopinat la cumpărături, există trei momente esențiale:

a) Scurt moment de reflexie asupra potențialelor obiecte penibile din coșul propriu.
b) Întinderea mâinii, însoțită de scurtă privire cu coada ochiului la coșul celuilalt, pentru identificarea acelor obiecte pe care trebuie să te asiguri că nu le-ai văzut și nu le vei menționa în conversație.
c) Oooo, serus! Ce mai faci?

(la care mie-mi vine să răspund „uite, pe aici, la pescuit!”)

De data asta, m-am scos cu online-ul:
– Și, ai venit să câștigi nunta din Republica Dominicană?

Nunta în cauză e premiul cel mare la campania de Valentine’s din Iulius. Știam de ea, că m-am interesat: dacă câștigi, cică nunta nu-i obligatorie. Și, cum să vă zic, în Republica Dominicană sunt acum vreo 24 de grade Celsius și peisaje cam așa:

bacardi-insula-nu-bautura

Și cum amicul meu avea în coș măcar de vreo 2-3 bonuri de 100 de lei, să se înscrie în concurs, l-am trimis la centrul info.

Chestia asta are o mare valoare practică: atunci când doi bărbați se întâlnesc la cumpărături, e musai să găsească un pretext al naibii de bun ca să se despartă onorabil, cu o strângere fermă și masculină a mâinii, înainte să meargă să cumpere restul de creme-poțiuni-șervețele pentru iubi.

iulius-valentine-2013

Un comentariu la “Vine un moment în viața fiecărui bărbat…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *