Viitor de aur pe ruta Jurna – APPC

Mulţam lui Doamne-Doamne pentru protecţia surselor. Aşa vă pot spune că, după ce am citit mesajele de pe grupul de Yahoo al studenţilor de la Jurnalism / UBB, sunt convins că viitorul APPC e asigurat: tinerele generaţii se ştiu certa online cu la fel de mult spor şi ceva mai mult entuziasm decât ăştia care deja-s profesionişti.

 

 

Iacătă că tinerii studenţi sunt în formă. În toiul unor discuţii despre plata restanţelor şi cum le încalcă profii drepturile (o, vremuri!), un student anunţă că anul ăsta e la modă să te razi pe picioare. Ulterior, acelaşi nebun îşi întreabă o colegă – pe care o numeşte cu simţământ "aberaţie" – dacă maică-sa mai bea (îi recomand să lucreze la EVZ, perioada anilor '90).

 

 

Învăţ şi o înjurătură stil web 2.0: "dă-ţi ignore pe mess singură". Şi de aici, o degringoladă de mesaje care mai cuprinde şi recomandări gen "ţineţi-vă degetele în fund".

 

 

Tineretul de azi, nu? Păi nu vă miraţi aşa tare, că simultan, profesioniştii presei clujeni se gratulează cu epitete – mai domoale, e drept – gen "talibani" (care e vorbă de laudă pentru o anume parte a presei, cel puţin), "răuvoitori" sau "prostul din baie"; dar, având maturitatea necesară pentru a încheia corect astfel de dispute, risipesc fumurile polemice cu ce a mai rămas din băutura de la ultimul chef al asociaţiei. Aşa da!

Un comentariu la “Viitor de aur pe ruta Jurna – APPC”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *