Un zar către Las Vegas

Dragă Iulius Mall, puteai şi tu să te gândeşti mai mult la băieţi, în perioada asta! Că serios – cu atâtea sărbători pentru cupluri şi fete riscăm să ne iasă brusc aripi! Deci să vă zic ce concurs face Iulius Mall zilele astea: clienţii sunt invitaţi să dea cu două zaruri uriaşe; în funcţie de numerele care ies, câştigă premii, dintre care cel mare este o excursie de două persoane la Las Vegas. Cu prietena!

Cu prietena. Las Vegas. Repetăm: Las Vegas, ţara pokerului şi cluburilor de striptease. Cu prietena.

Riscul e şi mai mare: dacă dai cu zarul din Iulius şi nu câştigi excursia în Vegas, poţi totuşi câştiga diverse premii de consolare menite să facă viaţa băieţilor cât mai grea: produse cosmetice (că parcă în baie nu ţi-ar fi umplut ea două rafturi de care nici nu ştiai), cartele de telefon (ca să aibă minute să te ţină de poveşti când tu ai de lucru), vouchere de cumpărături (ca să trebuiască s-o însoţeşti, că nu se poate hotărî).

Premiul ăla cu Las Vegas va fi acordat în 14 februarie, când ne cântă şi Hi-Q. După care, băieţi, avem 10 zile timp de respiro, până la următoarea tură de aripioare şi îngeraşi cu săgetuţe, de data asta însă în ie şi iţari!

0 comentarii la “Un zar către Las Vegas”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *