Tu vii la Cupa Davis?

Știți cât e de greu să organizezi o finală de Cupa Davis la Cluj? A reușit această premieră un clujean, căpitanul nejucător al echipei de tenis a României, Ciprian Porumb. Sunt convins că i s-a spus că nu se poate. Sunt convins că i s-a spus că în afara Bucureștiului o asemenea finală nu are public.

Vreau să le demonstrăm cârcotașilor că nu e așa; prezența noastră la finala Cupei Davis e în primul rând ocazia de a vedea o confruntare adevărată între România și Finlanda, dar și o dovadă că noi, clujenii, merităm asemenea evenimente.

Între 14 și 16 septembrie, Cupa Davis e la Cluj, iar clujenii trebuie să fie în tribune!

Biletele costă 30 de lei pentru meciul de vineri, 14 septembrie, și câte 50 de lei pentru zilele de sâmbătă și duminică. Există și un abonament, de 100 de lei. Puteți cumpăra online sau din magazinele Germanos, Humanitas, Cărturești, Vodafone și Orange, Domo, dar și de la agenția de bilete a Teatrului Național.

Unul din visele mele pentru Cluj e ca evenimentele de amploare să fie ceva obișnuit. Reformulez: aș vrea ca noi, clujenii, să apreciem mai mult lucrurile bune care se întâmplă în oraș și să ne bucurăm mai mult de viață. Hai la Cupa Davis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *