Tentat de normalitate

Ştirea zilei din sport, pentru mine, nu a fost nici conflictul cu bulgarii, nici măcar calificarea matematică la Euro 2008.


M-a lăsat mască o declaraţie a antrenorului Universităţii, Gheorghe Mulţescu, pe care am găsit-o într-un articol de sport din CLUJEANUL Cotidian (sleş cotidian pentru prieteni): "M-am gandit sa le cerem voie prietenilor de la CFR sa ne antrenam in
nocturna, dar am renuntat. Conducerea Universitatii a primit cu raceala
initiativa mea si n-am mai ajuns sa vorbim cu CFR".


"U" Cluj nu are unde să se antreneze pentru că pe "Moina" joacă în deplasare Beyonce. Iar Mulţescu nu a apucat nici măcar să întrebe la CFR; propriul club preferă orice condiţii, numai în Gruia să nu ajungă. Între timp, pe site-ul ucluj.ro, numele CFR este înlocuit tot timpul cu steluţe. O consideră o ironie – e dreptul lor, dar în condiţiile astea declaraţia lui Mulţescu îmi pare o oază de normalitate.


Ştiu că sentimentele sunt foarte puternice la capitolul ăsta şi că rivalitatea, veche înspre istorică, trece dincolo de fotbal. Dar până la urmă ar trebui să ne întrebăm dacă mai are vreun rost încrâncenarea şi dacă nu cumva e auto-distructivă. O echipă cu suporterii şi istoria lui "U" merită să fie mai mult decât un vehicul de transport fonduri între Consiliul Local şi Consiliul Judeţean.


"Mie mi se parea normal ca intre cluburi sa exista o concurenta
benefica, adica bati si tu, bat si eu. Am trait asta si la Timisoara,
si la Arad, ca eu am fost antrenor si la Poli, si la UTA. Nu e normal
sa existe dusmanii la orase aflate la 50 de kilometri sau chiar in
acelasi oras" – Gheorghe Mulţescu, "U" Cluj


[close sport; open media] Se vede că Gelu Radu a ajuns la City News – dacă descărcaţi declaraţiile audio de pe ucluj.ro, site de care tot Gelu se ocupă (mersi de corectură!) fişierul va avea un tag "City News – untitled".

2 comentarii la “Tentat de normalitate”

  1. Salut
    Eu sunt cel care se ocupa de ucluj.ro si eu i-am cerut fisierul audio lui gelu, care se ocupa de city news. Gelu nu s-a mai ocupat de ucluj.ro de cand a acceptat functia de ofiter de presa la club. Asta ar fi prima corectura, daca imi permiti. A doua ar fi ca nu poate fi vorba de rivalitate istorica intre noi si ***, dat fiind ca ei au aparut in fotbalul mare in urma cu cativa ani, pana atunci fiind absolut anonimi. Am jucat in divizii diferite, asa ca nici pomeneala de rivalitate istorica :).
    In rest, numai de bine!

  2. Salut, mersi de informaţii! Nu ştiam că nu se mai ocupa Gelu de site, eu cu el am vorbit pentru un banner 🙂
    În rest, ştiu de rivalitatea dintre * şi *** de când eram copil prin Cluj. Nu chiar un termen istoric, bineînţeles.
    Acuma să zici de o echipă că e anonimă pentru că juca în diviziile B şi C se reflectă şi asupra istoriei recente a lui *.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *