Timeline-ul Facebook, un mod excelent de a spune povestea Muzeului Farmaciei

Introducerea timeline-ului pentru paginile de Facebook s-a dovedit a fi o şansă excelentă de a spune povestea acestui loc unic într-un mod interactiv şi integrat cu platforma de socializare.

Timeline-ul Muzeului Farmaciei începe… în 1573, atunci când este atestată prima farmacie a Clujului, chiar în locul în care astăzi vizitatorii pot pătrunde tainele leacurilor de altădată. Să fie cel mai „extins” timeline al unui brand românesc? Nu e concurs, dar e un gând plăcut.

Povestea continuă cu 1792, anul privatizării, şi cu 1766, când a fost realizată fresca pe care o putem admira până în ziua de azi. Timeline-ul acesta modern devine apoi o oglindă a istoriei, prin succesiunea familiilor de farmacişti; ceea ce vizitatorii Muzeului pot vedea în officina Casei Hintz, Facebook reflectă pe fostul „perete”. Toate aceste momente-cheie din istoria Muzeului sunt ilustrate cu imagini de arhivă, acolo unde ele există.

Cu sprijinul prietenilor de la Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei, vom continua să îmbogăţim acest timeline, adăugând imagini şi informaţii istorice. Cu sprijinul clujenilor şi al autorităţilor, sper ca în partea de sus a paginii să putem publica veşti bune despre viitor.

Până atunci, vă invit să exploraţi pagina de Facebook  a Muzeului Farmaciei. Şi un like, dar numai dacă vă place!