Pauză

Azi în România a avut loc un singur accident, iar politicienii nu au făcut absolut nimic. Ştiu din sursă sigură: jurnalul TVR.


Azi, principala ştire a fost Crăciunul: în deschidere, o campanie umanitară a TVR; iar apoi, Crăciunul printre sinistraţi la Rast, într-un alt sat cu familii plecate la muncă, Crăciun printre imigranţii care păstrează România ne-e-Mailată la Torino şi Papa vorbind româneşte.

 

Întrerupem transmisia de sărbători pentru proteste în zona capitalei, din cauza lipsei de energie electrică. Un accident în Afumaţi, o ştire externă despre alt accident şi ne-am întors: reportaj la mormântul lui Ceauşescu, ca în fiecare an, o familie face cozonaci la metru, daruri pentru animalele de casă şi Crăciunul pe pârtie.

25 decembrie e un moment bun să ne amintim că presa, inclusiv televiziunea, online media, new media, 2.0 şi-alte tinichele, nu sunt altceva decât oameni, care uneori mai au nevoie de-un răgaz, de o clipă de altceva.

Iar în seara de Crăciun, preferă şi ei să devină doar privitori la spectacolul altora.

Cum am ajuns sportiv de performanţă

becali pe sport.roIeri am prezentat ştiri din sport. Nu a fost prima dată, dar a fost pe neaşteptate, adică am suplinit un coleg mai somnorooooooos.


A fost foarte haios, mai ales că unica informaţie de actualitate din sport pe care o ştiam este că astăzi jucăm cu Slovenia. Şi trebuia să fac un buletin de 4-5-6 ştiri în vreo 10 minute. Aşa că am început prin a trece în revistă câteva site-uri de sport ca să aflu şi eu care e agenda zilei în domeniul ăsta.

Continuă să citești Cum am ajuns sportiv de performanţă

Cât de mare-i o prăjină de bulgar?

Asta da problemă de logistică, via Mediafax: Atletul bulgar Spas Buhalov, invitat la concursul demonstrativ de saritura cu prajina Urban Pole Vault din centrul Capitalei, nu a putut veni la Bucuresti, deoarece nu i-a intrat prajina in avion.

Continuă să citești Cât de mare-i o prăjină de bulgar?

Bălăceanu-Stolnici a colaborat cu Securitatea

Nu e o glumă. Nici măcar una sinistră. E doar prima ştire pe care am văzut-o după ce am ajuns astăzi la lucru.


Constantin Bălăceanu Stolnici a semnat note informative din 1974 încoace, cu numele de cod Laurenţiu (sorry, Dana). Descendent al unei mari familii boiereşti, a fost şi preşedinte al Grupului de reformă morală din PNL, în 1992.


Şi aşa mai dispare un reper şi rămâne un om.

 

Revista presei

Sunt uneori ştiri reale atât de bune, încât nu ar fi putut fi inventate, că nu se gândea nici dracu' la ele. În revista presei de astăzi aflăm că spaniolii vin la căpşuni în România, avem un duel între ciocolată şi sărut precum şi un sutien medicinal magnetic cu vibrator, care, evident, a fost inventat de un bărbat.
Continuă să citești Revista presei