Haideţi în galerie pentru Cluj Crusaders!

Ştiţi că avem echipă de fotbal american la Cluj? Avem, se cheamă Cluj Crusaders şi sunt printre cei mai buni din ţară. Sunt tineri, joacă doar din pasiune, merg în turnee pe banii lor şi nu au sponsori nici măcar pentru echipamente. Dar sunt printre cei mai buni.

Atât de buni, de fapt, încât au ajuns în finală, pe care o dispută contra celor de la Bucharest Warriors. Finala se dispută în sistem tur-retur, iar din păcate în meciul tur de la Bucureşti Warriors au câştigat 14 la 6. Jocul final are loc la Cluj, duminică (9 octombrie), ora 11, în Parcul Babeș, pe terenul numărul 3. Cluj Crusaders au nevoie de o victorie la mai mult de 9 puncte diferenţă.

Pasiunea lor merită susţinută – vă aştept să le facem galerie în parc, chiar dacă va fi duminică dimineaţă! Pasiunea lor e atât de mare, încât unul dintre ei şi-a tatuat numele echipei pe spate. Vă imaginaţi imaginea asta la un jucător de fotbal?

O poză oficială cu băieţii:

Şi una neoficială, cu un jucător care îi ajută dacă nu intră pe teren 😀

 

NewsArena, ştiri sportive din Cluj

Redactorul-şef adjunct al ZIUA de Cluj, Vasile Racoviţan, şi-a lansat propriul portal de ştiri sportive din Cluj, NewsArena.

 

E o nişă care nu are un site dedicat în momentul ăsta, pentru că există doar site-uri ale echipelor / suporterilor sau secţiuni sportive ale ziarelor. NewsArena îşi propune să aibă ştiri din toate sporturile, nu doar fotbal, actualizate cât mai rapid. Am văzut şi informaţii care nu au legătură cu Clujul, ceea ce înseamnă că oferta va fi mai completă decât una strict locală. Şi de ce nu, dacă merge? O privire scurtă pe trafic.ro e de-ajuns ca să ne prindem că ştirile din sport au cea mai mare audienţă pe internetul românesc.

 

Arată bine, să vedem cum va sta cu viteza. Vasile spune într-un comentariu că va scrie "în principal" el, aşa că îi prevăd un viitor tare aglomerat între ziar şi… ziar.

 

Succes, NewsArena, poate scăpăm azi, cu toţii, fără cucuie sportive…

 

p.s. oare One, Alpha, NCN, astea, n-ar putea transmite meciul? 😀 sau toate miile de suporteri sunt şomeri sau îşi permit să lipsească de la lucru ca să meargă pe stadion, n-au nevoie de transmisie?

 

Update via Prodan: Informaţia de Cluj grupează articolele din sport într-o secţiune nouă, InfoSport. E acelaşi conţinut din secţiunea sport a ziarului, cu un layout diferit. Probabil că vechiul link spre Sport va trimite la un moment dat spre InfoSport, nu văd rostul duplicării.

LOL-ul serii: feroviarul Emil Boc

{xtypo_quote}Domnul primar Emil Boc este un susţinător al nostru, care este şi va fi alături de noi{/xtypo_quote}

(Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj)

Hai bre, plimbă căţeluşul de pluş pe alte peluze. Iată că nici nu dădu bine CFR-ul cu titlul în Cupă şi brusc toţi ăia de se împiedicau în fularele lui „U” de la gât, că le erau prea lungi, sunt vişinii şi pe faţă şi pe verso.

Ce mă mai miră

M-am uitat azi la clasamentul ligii întâi; campioana: Sporting Vaslui. Când am văzut, am zis că mă uit la handbal sau altceva din paginile "sporturi". Sporting cine?! În altă ordine de idei, cică Filarmonica de Stat Transilvania ar vrea să sponsorizeze Unirea Urziceni, în semn de rezistenţă culturală în faţa şlagărelor pseudo-religioase marca Becali.


Alte mirări: noul logo BCR (sau BCRS). Era mai simplu să-i zică becererste. Dar e uimitor ce bine au reuşit să scuture banca de praf. Nu m-a mirat deloc ştirea care zice că bancherii au salariile cele mai mari.


Numerele câştigătoare la 6 din 49 sunt: "45", "44", "43", "dă-o dracu' de treabă", "nu se poate", "iară astea" şi "ăştia fură". Mda, sunt 7.

CFR 1907 – mai greu de furat

CFR joacă astăzi cu Benfica Lisabona, într-o înfruntare amicală care marchează centenarul echipei clujene. Povestind despre meci, un prieten mi-a atras atenţia asupra avantajului de a avea o colonie de portughezi în echipă – lucru despre care, recunosc, tocmai ce mă plângeam.

Continuă să citești CFR 1907 – mai greu de furat

Meci CFR 1907 – „U”: acum, între suporteri

Jandarmeria are un nou plan de reducere a costurilor de tratament stomatologic, prin scăderea numărului de dinţi sparţi pe stadioane: îi invită pe suporterii CFR 1907 şi U Cluj la un mini-campionat de fotbal, la care ar trebui să participe şi o echipă de-a jandarmilor, şi una a presei.

Continuă să citești Meci CFR 1907 – „U”: acum, între suporteri

Cum am ajuns sportiv de performanţă

becali pe sport.roIeri am prezentat ştiri din sport. Nu a fost prima dată, dar a fost pe neaşteptate, adică am suplinit un coleg mai somnorooooooos.


A fost foarte haios, mai ales că unica informaţie de actualitate din sport pe care o ştiam este că astăzi jucăm cu Slovenia. Şi trebuia să fac un buletin de 4-5-6 ştiri în vreo 10 minute. Aşa că am început prin a trece în revistă câteva site-uri de sport ca să aflu şi eu care e agenda zilei în domeniul ăsta.

Continuă să citești Cum am ajuns sportiv de performanţă