Câștigă accesoriul care definește un bărbat adevărat

Bărbații ar putea evita o mulțime de greșeli vestimentare dacă ar fi atenți la detalii și accesorii, dar și la culori. Iar dacă vreți să fiți și în tendințe, vă dau un sfat: în sezonul ăsta sunt la modă dungile. Să vă explic.

Primul truc foarte util, dacă purtați ceas, este să încheiați întotdeauna mâneca de la cămașa la al doilea nasture. Dacă nu aveți un alt doilea nasture, schimbați croitorul.

nasture

Un aspect super profesionist îl dă manșeta – aveți grijă să iasă cu două degete față de sacou. De asemenea, am auzit că e foarte la modă să combini dungile orizontale cu cele verticale. Dungi să fie!

maneca

Asortarea unor accesorii prin culoare definește însă orice ținută. Să luăm de exemplu roșul: într-o ținută smart casual, l-am putea regăsi în papion, pe ceas dar, în special, pe șosete! Pentru că șosetele în dungi sunt baza oricărei ținute pentru oameni puși pe fapte bune:

Sosetendungi

Șosetele în dungi sunt simbolul lui Ronald McDonald, personajul care însuflețește faptele bune ale McDonalds și care, astăzi, aniversează 40 de ani de la deschiderea primei case Ronald – un loc în care părinții copiilor bolnavi pot locui împreună cu aceștia, în cazul internărilor de lungă durată. Pentru că, din păcate, în România nu există asemenea facilități firești în spitale.

În România sunt două asemenea case, la București și la Timișoara – sper să vedem una în curând și la Cluj. Până acum Fundația pentru Copii Ronald McDonald a investit peste 16 milioane de lei în proiecte educaționale și de sănătate, iar 11.000 de părinți au ajuns mai aproape de copiii lor în cele mai grele momente din viața acestora.

Pentru ei, azi, port șosete în dungi (nu promit că ies din casă în pantaloni scurți) și vă ofer ocazia să faceți același lucru:  puteți câștiga trei perechi de șosete Ronald McDonalds cu un comentariu mai jos, pe blog. Vă asigur că dacă le purtați o să fiți mereu cu un pas înaintea modei – pentru că un bărbat adevărat nu se recunoaște după manșete, după calitatea sacoului și nici măcar după chelie, ci după capacitatea și dorința de a face fapte bune.

Bineînțeles, la următoarea vizită la McDonalds, o donație în urnele de lângă casă va fi apreciată de următori 11.000 de părinți!