Selecţia de ştiri

Mita lu' Remeş. "Ioan Avram Mureşan susţine că în plicul pe care i l-a dat lui Remeş erau actele pentru două biserici" – Mediafax. De asemenea, într-o valiză se aflau trei butelcuţe cu apă sfinţită şi un patrafir, iar portbagajul maşinii oferite ca mită cuprindea de fapt colaci de făcut pomană la Bucureşti.


Ocoliţi Clujul. "Firma Romstrade va construi centura ocolitoare a localităţii Adunaţii Copăceni, pentru 7,9 mil. euro" – tot Mediafax. Despre a avea şi el centură, Clujul se va asocia cu satul Ploscoş, comuna Cobiliţa, iar pentru stadionul "Ion Moina" se mai caută încă investitori strategici în Chinteni.

 

Liceenii – patiseri de la Sibiu. "În fiecare dimineaţă, sute de liceeni, îmbrăcaţi în halate albe, îşi ocupă locurile în laborator. Frământă aluat, modelează covrigi şi brânzoaice, toate sub îndrumarea maiştrilor. Din fabrică, produsele de patiserie ajung aburinde direct la magazinul liceului şi la mai multe cantine din oraş. Vânzările merg bine, căci (!) preţurile sunt foarte mici" – preluare după Realitatea TV. Treeeeeei culoooooori cunosc pe luuumeeeeeee…


Sărăcie mare în Senat. Aleşii din camera superioară celei inferioare se plâng că au buget de austeritate: numai 40 de milioane de euro, sau de lingouri de aur, sau naiba mai ştie cât pot înghiţi ăştia anual. "Salariile nu sunt deloc aşa mari cum se spune. E un mit, susţin senatorii, lifturile sunt proaste, iar angajaţii – insuficienţi" – Realitatea. Am auzit că s-au scumpit şi doamnele discrete din Bucureşti, ceea ce ar trebui totuşi să le asigure un venit mai consistent parlamentarilor.

Revista presei

Sunt uneori ştiri reale atât de bune, încât nu ar fi putut fi inventate, că nu se gândea nici dracu' la ele. În revista presei de astăzi aflăm că spaniolii vin la căpşuni în România, avem un duel între ciocolată şi sărut precum şi un sutien medicinal magnetic cu vibrator, care, evident, a fost inventat de un bărbat.
Continuă să citești Revista presei