Dragă Maicăl,

famousTe salută Andrei, ăla care a dat jos posterul cu tine din cameră când şi le-a pus pe alea cu Metallica şi Iron Maiden. Scuze. Am citit în cartea ta, Moonwalk, că te-ai temut dintotdeauna că o să mori la 50 de ani, ceea ce mi se părea o prostie. Îmi pare rău să îţi spun că ai avut dreptate.

Având în vedere că am crescut ascultându-ţi muzica, sper că ai ajuns într-adevăr într-un Neverland aşa cum îl visezi tu, dar te rog să nu faci prostii cu îngeraşii!

michaelÎn rest, pe la noi toate bune. Prietenii din America îmi spun că, acum, vecinii lor le-au dat din nou drumul copiilor pe stradă, la joacă. Ai reuşit, Maicăl dragă, să blochezi internetul. Felicitări. Atât de multă lume a scris despre tine că numărul de posturi pe Twitter s-a dublat, iar LA Times şi TMZ erau să rămână fără site. CNN a rămas fără alte articole printre cele mai citite; victimele din Iran abia dacă au intrat în top 10.

E de înţeles. Ai fost un idol. Şi al meu, cândva. Înainte să citesc revista „Liceenii” şi să ştiu ce înseamnă „another brick in the wall”. Între timp, am crescut mare şi nu mai sunt rebelul de atunci, nici nu mai cred în idoli, dar ascult în continuare Michael Jackson.

URIAŞĂ DECLARAŢIE: „Le-am spus că nu o să tac dacă într-o zi Michael se va trezi şi va fi mort” – avocatul lui Michael Jackson, în The Sun

Continuă să citești Dragă Maicăl,