Vino la #masmedia – 30% reducere la bilete, aici

Andrei Gheorghe la MASmedia 460

La conferința #masmedia – Mișcarea Anti-Social media vin Andrei Gheorghe, Răzvan Exarhu, Vali Petcu. Vine un om pe care, dacă-l cunoșteam personal, l-aș fi transformat în model de jurnalist: Lucian Valeriu, un ziarist de investigație căruia i-a ieșit așa de bine o anchetă încât cei vizați au simțit nevoia să îl bage în spital.

Vine „contesa bloggingului de fashion”, Ana Morodan, vine PR-ul campioanei româniei la Rugby, Oana Barbu, vin băieții de la Cenzurat (Look TV), vine antreprenorul Eugen Albu.

Împreună vor demola clișeele din comunicare. Adică click aici senzațional dă share să câștigi un frigider. Adică toate lucrurile care ar putea face presa și social media mai frumoase, dacă ar lipsi!

Dacă vrei să vii și tu la #masmedia, biletul (locuri limitate, e o primă ediție și sala nu e de congres!) costă 70 de lei.

Sau costă 50 de lei dacă lași un comentariu aici și te înscrii. Comentează cu un nume real și o adresă de email valabilă, ca să te poată contacta organizatorii.

Conferința #masmedia are loc în 15 și 16 noiembrie (vineri-sâmbătă), de la ora 17 în fiecare zi, ca să ajungeți după lucru, la hotel Univers T din Cluj-Napoca. 

Întâlnește-i pe Andrei Gheorghe, Răzvan Exarhu și Zoso la #masmedia

masmedia

Nu e o greșeală în titlu: #masmedia e cu un singur „s”, pentru că vine de la „Mișcarea Anti Social” media deși, de fapt, nu-i chiar așa anti. E însă o mișcare de demolare a miturilor din comunicare, fie că vorbim de jurnalism, blogging sau publicitate.

Te-ai săturat de „click aici n-o să-ți vină să crezi rămâi prost când vezi asta”? Și noi. În plus, ne conducem activitatea pe Facebook, presă, bloguri după tot felul de „reguli imuabile” pe care, de fapt, n-a stat nimeni să le testeze în practică – zi de zi descoper că tot felul de recomandări literă de lege nu sunt aplicabile. Așa că #masmedia este locul în care ne transformăm în mythbusters și încercăm să decriptăm adevărul.

Cum facem asta? În cadrul unei conferințe și cu ajutorul a 8 speakeri, lideri în comunicare – fiecare pe domeniul lui. O selecție implicit subiectivă:

[lists style=”style_ul_1″]

  • Andrei Gheorghe, anti-eroul prin definiție. Detestat sau adorat, are verb și nu se teme să-l folosească, inclusiv în critici la adresa presei în care a lucrat atâta vreme.
  • Răzvan Exarhu, care dincolo de alte merite ale lui, pentru mine e unul din oamenii cu cel mai bun simț al limbii române pe care i-am citit vreodată.
  • Vali Petcu, adică Zoso, omul care a trecut de la mIRC la blog pe când se inventa internetul la noi și i-a învățat și pe restul cum se face.
  • Echipa Cenzurat TV, niște nebuni 😀

[/lists]

Și uitați-vă un pic și la ceilalți, o să vă placă!

Vă invit deci la conferința #masmedia, vreme de două zile sau, mai precis, de două seri: 15 și 16 noiembrie, de la ora 17:00 în fiecare zi, la hotel Univers T din Cluj.

Toată treaba e organizată de entertrainerul Gabriel Gorgan, iar detalii găsiți pe AntiSocialMedia.ro.