Șansele tale de a câștiga la loto sunt:

bileCercetătorii britanici au descoperit că lunea este ziua în care ne dorim cel mai mult să câștigăm la loto. Dacă vrei să îți îndeplinești visul și să pleci de la serviciu ca să ajungi la agenție, felicitări! Pe drum, ți s-ar putea întâmpla următoarele:

[lists style=”style_ul_1″]

  • Să ai un contact direct cu istoria Clujului, adică să îți cadă în cap o cărămidă din tencuiala unei clădiri monument-istoric, nerenovată de pe vremea când o construiau ungurii.
  • Să nu îl observi pe Emil Boc pe stradă și să te împiedici de el.
  • Un pilot de avion să facă ceea ce știm cu toții că va face într-o zi: să aterizeze pe Dorobanților. În timp ce tu treci strada.
  • Să îl saluți din greșeală pe Florin Piersic și să-ți pierzi câțiva ani din viață ascultându-i răspunsul, pe scurt.
  • Să cazi prin craterele dintr-un pod și să te oprești într-o țeavă de dedesubt – statistic, asta e cea mai improbabilă, pentru că deja s-a întâmplat și ar trebui să se repete. La fel, ideea „să treci peste un pod care să cadă cu tine”.
  • Să te sperii de zgomotul făcut de tramvaiele silențioase.
  • Să mori de cald în autobuzele cu aer condiționat în care aerul condiționat nu este pornit.

[/lists]

Bine, bine, îi aud deja pe sceptici: ce șanse ar fi ca așa ceva să se chiar întâmple? Simplu, statistic vorbind sunt mai mari decât a câștiga premiul cel mare la loto 😀

Ce mă mai miră

M-am uitat azi la clasamentul ligii întâi; campioana: Sporting Vaslui. Când am văzut, am zis că mă uit la handbal sau altceva din paginile "sporturi". Sporting cine?! În altă ordine de idei, cică Filarmonica de Stat Transilvania ar vrea să sponsorizeze Unirea Urziceni, în semn de rezistenţă culturală în faţa şlagărelor pseudo-religioase marca Becali.


Alte mirări: noul logo BCR (sau BCRS). Era mai simplu să-i zică becererste. Dar e uimitor ce bine au reuşit să scuture banca de praf. Nu m-a mirat deloc ştirea care zice că bancherii au salariile cele mai mari.


Numerele câştigătoare la 6 din 49 sunt: "45", "44", "43", "dă-o dracu' de treabă", "nu se poate", "iară astea" şi "ăştia fură". Mda, sunt 7.