Clujeanul: inside info

pagina5
Vă pot arăta în sfârşit cum va arăta o pagină de interior din noul CLUJEANUL, care va apărea luni, 3 decembrie.

Omul care a creat layout-ul, Marian Toader, spune că ideea era să avem o grafică mai similară cu cea de revistă, dar cu elemente care ţin de online. Vă las să le găsiţi :P.


Mai multe detalii despre schimbare şi motive pe site-ul CLUJEANUL. Şi în curând vă dau veşti şi despre online!


Dacă nu aţi văzut-o, aruncaţi un ochi şi pe prima pagină a CLUJEANULUI (ce-i drept, nu cea de luni!).

Bancul zilei: Clujeanul schimbă Foaia

clujeanul-schimba-foaia
Când nu suntem noi vigilenţi, se ocupă colegii de trust! Pe prima pagină a CLUJEANULUI de săptămâna asta a intrat un "promo" la schimbarea noastră de layout, dar care n-a fost făcut aici la Cluj, ci de Bucureşti, pentru toată reţeaua de locale Publimedia.


Textul zicea aşa: "Din 3 decembrie, Clujeanul schimbă foaia!". Partea faină e că, de astăzi, Foaia Transilvană apare cu un layout împrospătat!


Prin urmare, pot zice c-au avut reclamă în CLUJEANUL pe pagina 1, deşi nu cred că a văzut-o cineva, din cauza sânilor publicaţi ceva mai jos.Revin şi cu impresii despre noul layout după ce îl văd mai atent
. Atent nu pot zice că m-am uitat, că nu am avut fizic timp, dar prima impresie a fost deosebit de plăcută. Mi s-a părut mai aşezat şi mai uşor de citit. Poate Foaia va câştiga şi o parte din cititorii care vor fi deranjaţi de schimbările CLUJEANULUI, pentru că fonturile alea mari de titlu sunt din aceeaşi categorie cu ce aveam noi.


Trecerea de la 32 la 40 de pagini îmi pare, totuşi, riscantă. Presupune costuri imense, iar publicitatea pare rară, caz în care ar trebui să fie scumpă (şi nu e). E clar un produs mai bun (ca aspect, nu comentez subiectele), vom vedea dacă va fi şi unul profitabil.

 

Noul Adevărul vs. noul Monitorul

Adevărul de Cluj anunţă astăzi oficial ceea ce se ştia prin presă de câteva săptămâni, şi anume schimbarea numelui în "Făclia – ziar independent de Cluj", începând din 11 mai. Iar din 7 mai şi Monitorul de Cluj va avea un nou layout şi o nouă prezenţă online, prin urmare iar avem mişcări mari de trupe pe una din cele mai "paşnice" pieţe de presă din ţară – din punct de vedere al numărului de cititori.

Continuă să citești Noul Adevărul vs. noul Monitorul

Şi s-a făcut ordine

Statistici despre vizitatorii aronet.roDupă o droaie de nopţi nedormite (cred că nu îmi asum răspunderea pentru ce va apărea în CLUJEANUL săptămâna viitoare, nu daţi, nu recunosc nimic, nu ştiu cine-a editat!), am învins! Cu ochii roşii bulbucaţi de mândrie, vă anunţ că, după cum se vede, site-ul a suferit o operaţie estetică, pentru a se potrivit cu profilul vizitatorilor, aşa cum l-am văzut după primele două săptămâni de "exploatare".

 

V-aţi prins care sunt schimbările? Detalii aici.

Continuă să citești Şi s-a făcut ordine