Mădălina Mocanu pleacă de la CityNews. Monica Neamţ, redactor-şef

CityNews Cluj îşi începe anul cu o schimbare la vârf: redactorul-şef Mădălina Mocanu a plecat, iar locul ei va fi luat de Monica Neamţ, care până acum era editor.

{xtypo_code}Motivele sunt atat de natura profesionala, cat si personala, ambele parti preferand sa nu le faca publice. {/xtypo_code}

anunţul oficial

Unde a plecat Mădălina? Deocamdată, în concediu. Pentru CityNews, este a doua schimbare a redactorului-şef, după ce prima persoană care a ocupat această funcţie din octombrie 2007, Gelu Radu, a demisionat în aprilie 2008. Tot pentru un concediu, înainte de a începe din nou lucrul.

Monica, succes, că uşor n-o să fie!

Gelu Radu e redactor-şef City News

[ACTUALIZARE] Un alt om care a acceptat oferta City News şi va lucra acolo este Cosmin Lucaci, colegul meu de la CLUJEANUL. Interesant e că el nu se va mai ocupa exclusiv de sport, ca în CLUJEANUL, ci pe mai multe domenii. Nu e însă persoana de care scriam mai jos, aşa că negocierile continuă…


Fostul meu coleg de la CLUJEANUL şi recent demisionarul ofiţer de presă al "U" Cluj, Gelu Radu, este noul redactor-şef la City News. Informaţia a fost confirmată azi de şeful Imagistica, Liviu Alexa. Editorul portalului de ştiri va fi Iulian Haba.


Citynews.ro a început deja să lucreze la rece (oameni pe teren etc.), dar tot nu există o dată oficială de lansare, pentru că se mai poartă negocieri cu o persoană. Probabil, va fi săptămâna viitoare.