Primul matinal cu Lush, Vio şi Vlad – varianta emo

Apare Vio, care ne invită la o cafea...Azi am dat startul noii serii de matinaluri la Alpha TV. Tot „Neatza, Cluj” şi tot de la 7 la 8 jumate. Şi, deşi m-am gândit adânc la acest subiect, tot cu mine Laughing

Ca să ne trezim cum trebuie după sărbători, am invitat în prima emisiune a anului trei maeştri într-ale cafelei (şi în multe altele, dar asta era tema): cel mai manager Constantin Covaliu (Lush, dom’le!), de la Funky Bar; unicul Vio din Le General şi Vlad ot Booha Bar. Vă daţi seama ce fain îi să trezeşti la 6 jumate nişte oameni care lucrează până noaptea târziu?

Cum a fost:

Ora 7:00 Înainte să intru în direct, îl sun pe Lush, să mă asigur că e totul ok. E serviciul nostru all inclusive pentru invitaţi. Când să îl sun, moare telefonul – bateria gata. Pe publicitate îi dau mesaj. Zice că totul e ok. Mai trece juma de oră.

Ora 7:45 Apare Lush, cu ochii mici şi vreo 3 ore de somn la bord. SINGUR!

Ora 7:55 Difuzăm un videoclip şi publicitate. Lush îmi spune că a urcat 7 etaje pe jos, că nu mergea liftul. Îi spun că mai este unul, perfect valabil, în partea cealaltă. Nu ştiu ce-mi zice, că mi-a zis în gând.

Ora 8:00 Lush merge cu lavalieră cu tot pe el să-l recupereze pe Vlad, care urca şapte etaje pe jos. Când a fost pe la 4 i-a zis şi Lush de lift. Vlad dormise vreo oră, parcă.

Ora 8:05 Lush şi Vlad sunt sus, îşi montează aparatele pentru cafea. Mai sunt 2 minute până la direct. Vio e undeva în trafic pe Bariţiu, întârzie – încercase colega de apartament să-l trezească prin telepatie. Pregătim un videoclip ca să poată intra în studio când apare.

Ora 8:07 Generic. Ne pregătim, agitaţi, să intrăm în direct.

Ora 8:07:03 Se ia curentul şi pică emisia, luminile şi toate cele. Alpha TV – beznă. McDonalds – pană totală. Farmacia de jos – curent numai dacă deschideau geamurile. Transformatorul de pe zona Mihai Viteazu – ars. Le-am mulţumit frumos băieţilor că s-au trezit şi au urcat şapte etaje pe jos, după care i-am invitat să fie emo şi să stea un pic cu noi pe întuneric, poate îşi revine. Nu şi-a revenit.

Ora 8:20 Apare Vio, care ne invită la el la o cafea.

Pentru cine vrea să-i vadă, totuşi, azi la ora 17 facem o înregistrare, cu voie de la Electrica. Vă zic pe seară când o difuzăm…