Gura şi microfonul

Regula numărul unu din manualul radiofonistului dibace zice că într-o încăpere cu microfoane nu bagi, scoţi, înfigi sau trimiţi verbal şi nici nu menţionezi diverse mături, tunete şi fulgere. Nici măcar atunci când înregistrezi.

 

Chestie valabilă şi la TV, după cum au descoperit the hard way colegii de la Prima TV.

{flv}primatv{/flv}

 

Am primit filmul pe mail, mersi frumos, mai aştept. Apropo, pe-aia cu Geoană o ştiţi? 

Companihihi

Când auziţi o prezentatoare de ştiri radio că enunţă foarte rar şi clar, exagerat chiar, sunt toate şansele să fie din cauză că, în realitate, ceva o gâdilă foarte tare şi abia se abţine să nu râdă.

 

O fostă colegă de la Radio Cluj mi-a trimis o înregistrare făcută în direct, în timpul unui Radiojurnal. Ea a tras o bâlbă, după care colega de prezentare a tras adânc aer în piept şi s-a înecat de râs. Când le ascultaţi, ţineţi cont că sunt oameni cu experienţă de 8 şi respectiv 12 ani în radio. Ca dovadă că se poate întâmpla oricui…


{mp3}perladeras{/mp3}

Fantoma lui Andrei la radio

Se pare că îmi bântui colegii chiar şi atunci când nu sunt la radio… prezentatorul matinalului în care citesc şi eu ştirile din când în când s-a obişnuit cam tare cu mine, la cum insistă să mă prezinte chiar dacă nu sunt eu în tură şi chiar are pe altcineva lângă el. Ce-i drept, tot Andrei.


TV Neptun revine în forţă

Bine aţi revenit din vacanţa care pentru unii dintre voi continuă.


Ca să nu începem foarte brusc, vă propun să sărbătorim ziua de 1 mai prin râs. Cu atât mai mult cu cât acum există noi clipuri cu ce se mai întâmplă în direct pe post la TV Neptun, staţie pentru care cred că o să fac o pasiune.


Acum câteva zile, doi prezentatori ai televiziunii ne-au făcut o demonstraţie practică a faptului că poţi chicoti în direct chiar dacă vorbeşti despre dezastre şi decese. Şi spuneam că-i înţeleg: cel mai greu lucru în direct nu e să te abţii să râzi, ci să te opreşti, dacă te-a apucat. Dar se pare că la TV Neptun râsul în direct e în fişa postului, după cum se poate vedea în minunatele exemple care urmează.

Continuă să citești TV Neptun revine în forţă

Gherle de la Cluj

Astăzi e o zi tristă. Azi râdem de mine. Adică după ce am tot scris despre alţii şi despre ce li se mai întâmplă lor în direct (hai că ăia de la Neptun TV au fost delicioşi), azi e momentul să vă arate şi Andrei ce ştie.


Aseară pe la ora 19, o colonie de lilieci mi s-a instalat în gât fix în timp ce aveam de zis ştiri. Urmarea a fost că nu puteam deschide bine gura fără să mă înec, şi era musai să deschid gura. Aşa că a ieşit, în 5 minute, o succesiune de bâlbe şi litere amestecate mai mare decât în ultimii doi ani la un loc. Sorry, dragi ascultători, iar restul, distraţi-vă!

Continuă să citești Gherle de la Cluj