Întâlnește-i pe Andrei Gheorghe, Răzvan Exarhu și Zoso la #masmedia

masmedia

Nu e o greșeală în titlu: #masmedia e cu un singur „s”, pentru că vine de la „Mișcarea Anti Social” media deși, de fapt, nu-i chiar așa anti. E însă o mișcare de demolare a miturilor din comunicare, fie că vorbim de jurnalism, blogging sau publicitate.

Te-ai săturat de „click aici n-o să-ți vină să crezi rămâi prost când vezi asta”? Și noi. În plus, ne conducem activitatea pe Facebook, presă, bloguri după tot felul de „reguli imuabile” pe care, de fapt, n-a stat nimeni să le testeze în practică – zi de zi descoper că tot felul de recomandări literă de lege nu sunt aplicabile. Așa că #masmedia este locul în care ne transformăm în mythbusters și încercăm să decriptăm adevărul.

Cum facem asta? În cadrul unei conferințe și cu ajutorul a 8 speakeri, lideri în comunicare – fiecare pe domeniul lui. O selecție implicit subiectivă:

[lists style=”style_ul_1″]

  • Andrei Gheorghe, anti-eroul prin definiție. Detestat sau adorat, are verb și nu se teme să-l folosească, inclusiv în critici la adresa presei în care a lucrat atâta vreme.
  • Răzvan Exarhu, care dincolo de alte merite ale lui, pentru mine e unul din oamenii cu cel mai bun simț al limbii române pe care i-am citit vreodată.
  • Vali Petcu, adică Zoso, omul care a trecut de la mIRC la blog pe când se inventa internetul la noi și i-a învățat și pe restul cum se face.
  • Echipa Cenzurat TV, niște nebuni 😀

[/lists]

Și uitați-vă un pic și la ceilalți, o să vă placă!

Vă invit deci la conferința #masmedia, vreme de două zile sau, mai precis, de două seri: 15 și 16 noiembrie, de la ora 17:00 în fiecare zi, la hotel Univers T din Cluj.

Toată treaba e organizată de entertrainerul Gabriel Gorgan, iar detalii găsiți pe AntiSocialMedia.ro.