Tabelul sosiri-plecări de la ZIUA de Cluj

De la ZIUA de Cluj a plecat, de câteva zile, „veterana” redacţiei: Silvia Pugna. Tehnoredactor – şi, mai mult decât atât, un om care a muncit la realizarea tuturor layouturilor pe care le-a avut vreodată ZIUA noastră locală -, Silvi era acolo de când s-a înfiinţat ziarul (şi poate ar fi mai bine zis chiar dinainte). Îi ţin pumnii în noul ei job, pe care îi respect dorinţa de a nu-l face public.

Rareş Bogdan a anunţat pe blogul lui Vasile, după demisia acestuia, şi plecarea celui de-al doilea redactor-şef adjunct, Laura Laurenţiu.

Timpul scurs din 5 ianuarie până acum îmi permite să fac o precizare cu care i-am rămas dator lui Rareş Bogdan, care mă întreba (în Plecări de la ZIUA de Cluj, când scriam că s-a renunţat la trei colaboratori):

{xtypo_code}Iar ceilalti 3 care sunt? Te rog mult sa ma informezi si pe mine. Mai vreau sa stiu ce e cu porcaria cu „mai mult de 10% in unele cazuri”? Multumesc. {/xtypo_code}

Era vorba de Alexandra, Svetlana (de aici precizarea mea că e vorba de colaborări ocazionale, doar una din fete apăruse în caseta de redacţie, cealaltă doar semnase) şi de Gabi Săftoiu (povestea lui, @ Daiszler). „Porcăria cu mai mult de 10%” se referă la faptul că unor angajaţi li s-au tăiat salariile cu peste 10 procente, lucru anunţat public atunci de cineva din redacţie şi confirmat într-un dialog direct.

De precizat că, între timp, la Ziua au fost angajaţi Adrian Dohotaru şi Alin Şutea, iar dacă vor fi şi alte nume noi, le veţi citi şi aici. UPDATE: La listă se mai adaugă şi Mihai Hendea (via comentariul lui Antonescu).

La capitolul plecări, nu mi se părea niciunul din cazuri vreun capăt de ţară şi n-am înţeles nici de ce atâţia nervi pentru că am scris de ele – nu m-am supărat niciodată când s-au anunţat plecările de la CLUJEANUL, ba chiar am scris şi eu de ele. Am încredere în echipa cu care lucrez şi nu mă îngrijorează când citesc pe blogurile angajaţilor Ziua că se închide Clujeanul.

6 comentarii la “Tabelul sosiri-plecări de la ZIUA de Cluj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *