Superstylin’

E şapte dimineaţa, m-am întors de la Student Parade şi rezumatul, într-un cuvânt, e „wow”. Sau „blană!”, pe româneşte. Congrats @radioimpuls, a fost super-atmosferă, un show original, cu câte ceva fain pentru toată lumea.

twitterwallTwitterwall-ul, ecranul pe care se proiectau mesajele de pe Twitter despre #studentparade, a fost o idee genială. Folosit în premieră în România, a fost interactiv, haios şi engaging, vorba franţuzului. Replici memorabile:

KooKooL toate domnisoarele cu becuri pe ele de la #studentparade arata biiineeee ….

tudormoldovan @kislakiruben si eu ma intrebam daca nu ar avea nevoie de un neon 🙂 #studentparade

webia_info @kislakiruben Si acu ca a vazut cum vorbesti de ea, sigur o sa discute cu tine :)) #studentparade

BONUS: KooKooL #studentparade Really now… PMS Security ???

Recunosc că m-am speriat când am ajuns: lume destul de puţină, şi mai puţini păreau intraţi în atmosferă. S-a schimbat totul ceva mai încolo, a fost plin de lume – şi asta în condiţiile în care Midi şi Obsession au băgat din greu la concurenţă cu invitaţi speciali. La începutul showului lui Tom Findlay s-a văzut clar că e Student Parade pe jar: lasere, lumini, dans şi DJ set-ul au făcut pe bune atmosferă. Foarte faine ideile lui Freetzy pentru momentele de coregrafie, seara n-a avut niciun strop de monotonie tocmai pentru că a fost plin de „evenimente” şi momente speciale.

Un Vali Bărbulescu care s-a adaptat perfect la public şi moment, de apreciat instinctul şi selecţia muzicii, urmat de DJ Blanilla în mare formă şi cât se poate de ok, chiar dacă vineri a fost matinal ca de obicei!

Păcat că Tom Findlay n-a inclus „But I feel good” în setul lui, că era pretext de invitaţie la film, dar am înlocuit filmul cu o cafea specială, cu fluturaşi (no animals will be hurt…). Aşa că abia aştept să mă trezesc, dar pentru asta întâi trebuie să chillout şi logout. Ceea ce vă doresc şi vouă. Congrats Radio Impuls, din nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *