Stimate domnule Tişe,

felicitare

Vă mulţumesc din suflet pentru mesajul dv. de sărbători pe care l-am găsit în cutia mea poştală. Sunt măgulit că o persoană de statura dv şi-a rupt puţin timp din cearta cu Apostu ca să se gândească la alegătorii de rând şi, în aceeaşi măsură, sper că nu aţi cheltuit bani publici pe nutreţul ăsta electoral plin de laude deşănţate pe care îl numiţi felicitare de Crăciun.

Fie ca lumina Sfintelor Sărbători să vă aducă la Consiliul Judeţean măcar un om care să ştie destulă gramatică încât să nu mai pună subiectul la singular şi verbul la plural, dacă se poate, atunci când le scrie alegătorilor. Pe scurt, domnule Tişe, e cam aşa: Ion şi Maria se duc. Ion, împreună cu Maria, se duce (domnule Bica, scuze că v-am făcut Maria – fără intenţii rele). 

Acordul în limba română, domnule preşedinte, este, cum să vă zic, simplu ca un FUCKING ŞLAP DE CASĂ, dacă mă-nţelegeţi. Google it dacă nu. Vă doresc un Crăciun fericit, alături de cât mai multe din milioanele de euro pe care le veţi da pentru stadion suplimentar faţă de proiectul original. 

corectura

3 comentarii la “Stimate domnule Tişe,”

  1. [b]SA FI, SA SCRI[/b], yo kred k shtiu dc tzii cu Tishe 😀

    Ba serios, inainte sa va angajeze astia la partid sa comentati aiurea pe bloguri, nu va invata sa scrieti romaneste?

    Io-s frustat ca NU ma plateste Apostu, de fapt. Cand il mai vad ii zic ca vreau si eu procentul meu :))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *