Cât de mare-i o prăjină de bulgar?

Asta da problemă de logistică, via Mediafax: Atletul bulgar Spas Buhalov, invitat la concursul demonstrativ de saritura cu prajina Urban Pole Vault din centrul Capitalei, nu a putut veni la Bucuresti, deoarece nu i-a intrat prajina in avion.

 

Oare s-a gândit că nu trebuie să ţină prăjina în picioare, atunci când vrea să intre cu ea pe uşa avionului? Aş fi zis că bulgarul a uitat să-şi culce prăjina, dar cred că până face ştirea asta turul redacţiilor o să se epuizeze toate glumele disponibile pe tema asta. Oricum, dacă n-a intrat prăjina în ditai aeronava, eu cred că ai noştri voiau să-l aducă probabil cu ceva avion care dă din aripi, model Matiz-cu-tren-de-aterizare.


Principala mea curiozitate e totuşi lungimea prăjinii ăleia, dar nici o agenţie de presă nu s-a obosit să descrie obiectul-mamut. În fond, şi ce dacă n-a încăput în avion? Trebuia să lase avionul să plece iar el din trei salturi cu prăjina cea mare era la Bucureşti. Şi sunt convins că este şi un banc cu înălţimea lui Emil Boc undeva în ştirea asta. Mai caut.

Un comentariu la “Cât de mare-i o prăjină de bulgar?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *