Şi s-a făcut ordine

Statistici despre vizitatorii aronet.roDupă o droaie de nopţi nedormite (cred că nu îmi asum răspunderea pentru ce va apărea în CLUJEANUL săptămâna viitoare, nu daţi, nu recunosc nimic, nu ştiu cine-a editat!), am învins! Cu ochii roşii bulbucaţi de mândrie, vă anunţ că, după cum se vede, site-ul a suferit o operaţie estetică, pentru a se potrivit cu profilul vizitatorilor, aşa cum l-am văzut după primele două săptămâni de "exploatare".

 

V-aţi prins care sunt schimbările? Detalii aici.

După o droaie de nopţi nedormite (cred că nu îmi asum răspunderea pentru ce va apărea în CLUJEANUL săptămâna viitoare, nu daţi, nu recunosc nimic, nu ştiu cine-a editat!), am învins! Cu ochii roşii bulbucaţi de mândrie, vă anunţ că, după cum se vede, site-ul a suferit o operaţie estetică, pentru a se potrivit cu profilul vizitatorilor, aşa cum l-am văzut după primele două săptămâni de "exploatare". 

 

Statistici despre vizitatori aronet.roÎn primul rând, se vede, dom'le, şi în Internet Explorer, fără să se legene înspre stânga, ca înainte, când numai aliniat nu era. Prin urmare, voi păstra Stellele Artois pe care le-am promis ăluia de-mi ştie zice de ce nu merge, minus două dintre ele, pe care trebuie să le dau unei persoane care mi-a găsit două greşeli de ortografie pe site. Oferta rămâne valabilă, apropo.

 

În afară de bugfixes, site-ul e mai lat, pentru că, din câte am văzut, rezoluţiile mai mici sunt deja istorie (vezi foto). Asta înseamnă deja trei coloane şi, prin urmare, mai mult spaţiu de joacă. Primul gadget adăugat acolo e un buton mare care se înroşeşte intens dacă în acea clipă tocmai mă bâlbâi live la radio. Pentru sado-masochişti, precizează şi când mai prezint ştiri data viitoare. În rest, vă ajută să ascultaţi Radio Cluj live şi când nu-s eu on air, dar dacă daţi de emisiunea de muzică populară, vă rog frumos nu trageţi în blogăr, că n-are nici o vină.

 

Mai sunt câteva noutăţi mici:

  • funcţionează "alte articole pe aceeaşi temă", găsiţi această listă în josul fiecărei pagini, când citiţi un articol; dacă lista e goală, nu am apucat eu să adaug keywords;
  • ca să comentaţi, e un link în plus la finalul articolelor, şi anume "Arată / ascunde formularul de scris". Daţi click şi puteţi comenta ca înainte. Ăsta e alt domeniu care cere îmbunătăţiri;
  • galeria foto nu se mai integrează ca lumea, aşa că vă puteţi distra cu pozele doar separat, iar linkul e o imagine, nu un meniu;
  • orice link extern este însoţit de un preview oferit de snap.com, ca să vedeţi unde mergeţi, iar linkurile respective au lângă ele o iconiţă, să fie clar că sunt externe şi merg într-o fereastră nouă;
  • habemus blogroll, unde voi adăuga site-uri numai pe măsură ce proprietarii şi le actualizează :);
  • şi naiba mai ştie ce, având în vedere cât e ceasul, mă mir că mai ştiu despre ce site scriu.


Vor mai urma actualizări dese, by public request tre să pun poze cu Mircea, m-am întâlnit cu CNNistul meu preferat dar n-am avut timp să scriu despre asta, mă enervează linkurile portocalii şi submeniurile albastru palid, dar prea mult css strică, într-o singură noapte.

 

P.S. Oferta aia cu beri contra greşeli de ortografie e serioasă, dar NU se aplică la postul ăsta. E ora 05:24, noapte bună, naţiune, la 10 voi fi trezit brutal, smuls şi trimis la pădure! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *