Secretele lui Apostu, cam publice

Domnu’ Apostu, cum putem noi să avem încredere că vă descurcaţi ca primar, dacă nici măcar o vizită „secretă” la spital nu puteţi face, fără să vă surprindă presa? (mersi, Vasile!)

Ce ghinion, domnule, ca gesturile astea secrete, umane, fireşti, să fie surprinse şi exploatate de ziariştii ăştia avizi de informaţie gen „îi va boteza sau nu Apostu pe cvadrupleţi?”… Ce ghinion ca tocmai atunci să se afle în spital un reporter, mai ales unul care a mai scris de spitale în mai 2008, dacă nu numărăm asta!

La aşa lipsă de şansă, nu cred că Apostu ar putea avea negocieri secrete cu vreun investitor…

Reamintire: campania electorală începe la 1 februarie 31 ianuarie, cică, iar CityNews NU acceptă reclamă electorală.

9 comentarii la “Secretele lui Apostu, cam publice”

 1. Andrei poate pui si un link la articolul in care dl. Alexa tuna ca City nu vinde publicitate electorala si ca va ignora politicienii. „Conducerea citynews.ro a decis sa nu mai publice pe editia de Cluj nicio stire din domeniul politic. Vreme de o saptamana, pe acest site nu veti mai citi niciun articol despre politicienii urbei.”, spune dl Alexa.

  Link:
  [url]http://www.citynews.ro/cluj/stiri/eveniment+29/protest-citynews-ro-fara-politica-o-saptamana+33337/[/url]

  Si acest comentariu s-a produs total intamplator! 🙂

 2. Daaaa, dar aia era in 23 ianuarie 2009, acum mult timp.

  Iar asta nu e un articol politic! Deloc! E umanitar. De interes uman. Eventual din categoria „sanatate-familie”….

  😀

 3. Draga Andrei,

  Tu esti unul dintre cei mai mari fani ai acestui proiect. Nu ma pot supara pe tine. Scenariul tau este interesant.
  Te-ai gandit in schimb la mica posibilitate ca totul sa fi fost o intamplare? Alexandra era la un control ginecologic. Asta a facut ca ea sa fie acolo.
  Cat priveste publicitatea electorala, stati linistiti, daca era ceva, ati fi auzit voi „pe surse” de vreun contract.

 4. Ai dreptate, chiar sunt fan. Ti-oi explica in particular cum a evoluat asta 😀

  Oare simpla intalnire intamplatoare justifica si publicarea textului, cata vreme nesiliti de nimeni v-ati angajat sa nu scrieti de niciun politician?

  Ma gandeam ca poate, fiind cvadrupleti, fiecare va fi botezat de alt candidat la Primarie si deh, ar trebui sa scrieti de toti.

  Apostu, acu, e nu doar un politician, ci unul aflat chiar in centrul atentiei. Io sper sa fie un nas bun! Ca primar, nu fac pronosticuri… 😀 😀

 5. Nu inteleg surpriza, stimati domni. A inceput cu blogul personal, dar se pare ca nu are vzitatori destui asa ca a trecut pe blogul mai oficial. Doar ca aici nu isi poate da drumul 100% asa ca cvadrupletii au venit la fix. Se uita un singur lucru, Apostu nu prea are nevoie de campanie…atata timp cat va avea afise cu Boc.Nici cei mai inzestrati consultanti politici nu ar putea lansa o campanie negativa atat de puternica incat sa il opreasca pe Apostu . Pachetul Boc-Apostu este un fel de Basescu-Boc pentru popor.
  Dar am si eu o curiozitate, mai asa, de-a mea…de ce se vorbeste pe la tvr si alte posturi despre PRIMARUL Apostu? Un bonus pt city la capitolul asta…nu au uitat de cuvintelul „interimar”.

  PS. Multumim pentru informatiile despre viata personala a reporterului city. Chiar vroiam sa aflu de ce era prin preajma evenimentului „apolitic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *