Săptămâna culinară, varianta etterem

Prima dată când am văzut eu un restaurant unguresc la Cluj, credeam că îl cheamă Restaurant Etterem. Primul conlocuitor căruia i-am zis de restaurantul unguresc s-a distrat bine; spre deosebire de mine, știa ce înseamnă „etterem”. Eu îl trimiteam, cum ar veni, la Restaurantul Restaurant 😀

De aici încolo, acest articol este o reclamă, ba mai mult, una pe care nici măcar nu dau factură, nefiind pe bani. Voiam doar să vă recomand locul în care am sărbătorit revelionul, săptămâna trecută (să nu vă întrebaţi după ce calendar ne ghidăm că încă nu a fost tipărit vreunul).

Aşadar, am testat din nou un etterem, adică restaurantul Miko. Vă zic de el la început de săptămână însă ca să-l puteţi trece în agendă: fiecare zi e diferită acolo, aşa că dacă vreţi să testaţi bunătăţile din meniu, trebuie să vă faceţi planul. Luni şi marţi sunt un fel de happy hours fără Măruţă non-stop, pentru că e 20% reducere la orice mâncare. Miercuri, clienţii sunt invitaţi să se alăture unui maestru bucătar şi să înveţe de la el. Şi joi, aaa, joi e all you can eat and drink. Şi asta-mi place, că m-am săturat de oferte gen „tot ce poţi mânca, dar dublăm preţul băuturilor în ziua aia”.

Vineri, e az a szep night, adică muzică live. Nu vă mai zic în ce limbă, da? Sâmbătă şi duminică, a la carte şi evenimente speciale.

Două lucruri îmi plac: varietatea asta de program zilnic care face minuni pentru orice local (dar pe care o găsim în foarte puţine locuri) şi faptul că patronul se mândreşte cu cele 10 preparate pe care nu le veţi mai găsi nicăieri în Cluj. Nu v-am spus cât e de bun, că merită să încercaţi.

Acestea fiind spuse, mă duc să mănânc nişte varză. Cică are calorii puţine şi, cum să vă zic, am fost la all you can eat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *