Salut de la CLUJEANUL

salut-clujeanulO poză foarte tremurată (de emoţie), făcută cu telefonul mobil: noul CLUJEANUL şi o parte din redacţie. Mi-ar fi plăcut să fie toată echipa care a lucrat la el, dar deja era târziu şi nu eram toţi acolo.


Am văzut pentru prima dată ziarul la câteva minute după ce a ieşit de la tipar şi, la început, parcă nu-l recunoşteam. Încet-încet ne-am dat seama că arată bine şi că promite mult. Sper ca şi reacţia cititorilor, dincolo de uimirea la început, să fie una pozitivă.


Aştept şi comentariile voastre, pe măsură ce vedeţi ziarul, despre cum arată noul design!

 

12 comentarii la “Salut de la CLUJEANUL”

 1. Andrei, pe cât de mult mi-a plăcut când am văzut prima pagină, săptămâna trecută, pe atât de puţin impresionat sunt de cum arată, acum, produsul complet.
  Din păcate… Mi se pare un pas înapoi.

 2. vasile nu cred ca va poate intrece cineva la pasi inapoi. Cel putin azi ar trebui sa stai undeva in banca ta si sa te faci atat de mic incat sa nu te vada nici mustele.

  Poate poate iti incurajezi oamenii aia sa iasa pe teren cand scriu ca maine ne trezim ca o fi aeroportul inchis.

 3. @Marius
  Dacă vei citi cu atenţie articolul de deschidere din ZIUA de Cluj de azi – bănuiesc că la el te referi – vei observa că nu se referă doar la „autostrada Nokia”, ci la întreaga reţea de drumuri din zonă. Titlul e, într-adevăr, greşit ales. Se mai întâmplă.

  @Andrei
  Argumente…prima pagină e mai aerisită decât înainte. Cele din interior mi se pare, totuşi, cam înghesuite. Greoi de citit. Preferam layout-ul vechi, dar sunt convins că, pe măsură ce va trece timpul, mă voi obişnui cu cel nou. Şi la fel de convins sunt că şi acesta va suferi modificări, astfel încât să se ajungă exact acolo unde aţi vrut: la un aspect mult mai plăcut.

 4. @vasile….. sincer… eu ma refeream la gafa cu patinoarul de ieri nu la deschiderea de astazi. da sa inteleg ca si acolo sunt probleme ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *