România Liberă iese pe piaţă cu un tabloid gratuit

Atenţie, titlul acestui post e de tabloid. Nu e vorba de un nou Click sau Cancan dat gratis, ci de un săptămânal în format de tabloid, dar cu altfel de subiecte, scos de România Liberă.

Toţi cei care vor cumpăra un ziar quality la chioşcuri vinerea se vor trezi şi cu un exemplar din „Săptămâna RL”, gratis. Ziarul va promova cele mai tari subiecte din toate publicaţiile grupului Medien Holding, care editează România Liberă şi reviste precum Casa Mea, Căminul, Domus, printre altele. Săptămânalul va fi un amestec între cele mai tari subiecte ale săptămânii încheiate (retrospectivă) şi teasing pentru săptămâna care vine, cu accent pe lifestyle, cultură şi sport.

Altfel spus, cititorii de ziare vor primi şi o reclamă la România Liberă când îşi iau publicaţiile lor preferate 😀 În afară de distribuţia la chioşcuri, se merge şi pe tradiţionalii volanţi din zone aglomerate (mall-uri, staţii de transport în comun, metrou la Bucureşti, cinematografe etc.). Conform surselor mele, „Săptămâna RL” va avea 40.000 de exemplare distribuite gratis la nivel naţional.

Încă ceva: redactorul-şef va fi un clujean, Claudiu Pădurean. Primul număr apare vineri, 17 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *