Rieliti check

Doi ţigani s-au luat la bătaie, luni seara, în Floreşti. A venit şeful de post, le-a trântit o amendă pentru tulburarea liniştii publice de la prea mult tulburel şi i-a trimis acase. Cam atât.


Şi acum, varianta colegilor de trust de la Mediafax:

 

{xtypo_quote}Un conflict violent a izbucnit, luni seară, între mai multe persoane de etnie romă, în localitatea clujeană Floreşti, la faţa locului deplasându-se forţele de intervenţie rapidă din cadrul Poliţiei şi mai multe ambulanţ e SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.Surse din Poliţie au declarat că romii se bat cu topoare şi furci.{/xtypo_quote}

 

Marţi vedem cine dă ştirile cum le primeşte şi cine le verifică sau dă un telefon măcar. A, oare sunt şi singurul care, în acest caz, n-ar spune că ăia doi sunt de etnie romă? 

3 comentarii la “Rieliti check”

  1. putin exagerata stirea. spun „putin” deoarece in comunicatul IPJ scrie ca doar o ambulanta a SMURD s-a deplasat la fata locului. cat despre topoare si furci nu stiu, insa despre asta ne-a informat Bianca in Ziua 🙂
    pentru un local online cred ca ar merge, la repeziciune, insa pentru o agentie de presa nationala…

  2. De ce zici ca ar merge pentru un local online? Jurnalistii de acolo nu respecta aceleasi reguli ca la o agentie nationala de presa?

    Oricum, alaturarile astea gen „romi si furci” nu-mi fac nicio placere. E un fel de a zice „aaaa, erau tigani… no atunci nu-i nimic”. Which is sooo wrong.

  3. Asa e. Credeam ca am trecut de mult peste astea, de cand cu „dati foc doar caselor rromilor, nu si ale romanilor”, declaratie facuta de autoritati prin 90 si ceva. Ma rog, legat de greseli… ma refer la numarul pesoanelor care citesc stirea, iar legat de reguli ai dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *