Revista presei

Sunt uneori ştiri reale atât de bune, încât nu ar fi putut fi inventate, că nu se gândea nici dracu' la ele. În revista presei de astăzi aflăm că spaniolii vin la căpşuni în România, avem un duel între ciocolată şi sărut precum şi un sutien medicinal magnetic cu vibrator, care, evident, a fost inventat de un bărbat.

 

Începem cu o ştire pe care am putut-o citi / prezenta la Radio Cluj: oameni de faceri spanioli sunt interesaţi să cumpere terenuri agricole pe la Câmpia Turzii, ca să înfiinţeze culturi de căpşuni. Ştirea asta e genială din multe puncte de vedere. Mie mi-ar plăcea ca pe noile plantaţii să lucreze însă spanioli. Vi-l imaginaţi pe Jose Fernando, culegând căpşuni la Poiana Blenchii? Mai tare ar fi să vină atâţia spanioli, încât să avem localităţi cu majoritate iberică, aşa cum le-am făcut noi lor! Atunci să vezi plăcuţe în limbile minorităţilor: "Poiana Blenchii – El Claro de Blanca – Blenkoturoskicicukiotorkovaros". Dar tare mă tem că tot românii vor culege căpşunile, dacă nu direct un grup venit direct din China country.

 

 Libertatea m-a încântat enorm cu următoarea ştire (fara diacritice fiindca n-au pe site):

 

Oamenii de ştiinţă americani au anunţat într-un nou studiu că gustul ciocolatei ofera oamenilor palpitatii mai mari decat un sarut. Potrivit acestuia, senzatia ciocolatei care se topeste in gura furnizeaza un fior de patru ori mai puternic decat atingerea buzelor unei alte persoane. Totodata, delectarea cu ciocolata dubleaza ritmul cardiac si stimuleaza creierul.

 

Îmi daţi voie să rescriu ştirea? Pun şi diacritice. Mulţumesc!

 

Obişnuitul grup de oameni de ştiinţă americani fără prietene au anunţat într-un nou studiu că gustul ciocolatei oferă oamenilor  fără prietene palpitaţii mai mari decât un sărut administrat de tuşa Cora, o simpatică de 64 de ani care în copilărie te ciupea de obraji, iar acum insistă să te pupe pe gură, unde lasă bucăţi serioase de ruj şi zugrăveală. Potrivit acestuia, senzaţia ciocolatei care se topeşte în gură dacă nu o înghiţi la timp furnizează un fior (!) de patru ori mai puternic decât atingerea buzelor persoanei mai sus menţionate. Totodată, delectarea cu ciocolată dublează ritmul cardiac şi stimulează creierul, dar şi îngraşă, spre deosebire de alte activităţi care dublează ritmul cardiac şi stimulează… mă rog, nu doar creierul.

 

Îmi place ciocolata, dar pot trăi şi fără. Mulţumesc pe această cale utilizatorilor care au comentat articolul pe site-ul Libertăţii, respectiv B.F.G. cu "LUATIVA FRATE PARTENERE SI COMPARATI DUPA", nutecred cu "cum draq iauzi cik te excitzi cand manaci nu mai mancatzi poate avetzi orgasm" (yes, am băgat cuvântul ăsta pe site, acum să vezi trafic!), concludentului Senioru cu comentariul "să mori tu" şi mai ales doamnei Riana, pentru "aberatii..cum sa te exciti cand mananci ciocolata?". 

 

În final, o formulare genială pe care am găsit-o ieri într-un text.

 

O altă invenţie menită să aţâţe curiozitatea clujenilor o reprezintă un sutien medicinal.


Recitiţi:


O altă invenţie menită să aţâţe curiozitatea clujenilor o reprezintă un sutien medicinal.


Bine, Ciprian! A fost o plăcere să las formularea asta absolut subliminală în text. De data asta, fără ironii, e chiar funny. Detalii în ZIARUL Clujeanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *