Reînvățăm să ne inspirăm la #TEDxCluj 2014

Ne vedem la TEDxCluj

De fiecare dată când se apropie o ediție TEDxCluj, sar pe lista de vorbitori, fiindcă știu – de fiecare dată – că voi găsi acolo cel puțin un nume care să mă inspire cât se poate de personal. De fiecare dată, găsesc cel puțin un om despre care știu că îmi va vorbi mie. Sâmbătă, 8 noiembrie, ora 8, e timpul pentru un nou TEDxCluj – o ediție dedicată „reînvățării”, un concept pe care suntem obligați să îl aplicăm zilnic într-o lume în care regulile se schimbă de pe o zi pe alta.

“The illiterate of the 21st century will not be those who cannot read and write, but those who cannot learn, unlearn, and relearn.”
Alvin Toffler

(un om care, în anii ’60, scria despre impactul tehnologiei lucruri care și azi sunt mereu redescoperite ca noutăți; omul al cărui „al treilea val” este teribil de asemănător cu „societatea informațională” promovată mai nou de Uniunea Europeană – să mai zic?)

Lista de vorbitori e mai mult decât generoasă, iar acolo sunt cel puțin trei oameni pe care abia aștept să îi văd în mod special.

  • Răzvan Exarhu, pe care de mult voiam să-l și aud, nu doar citesc;
  • Raed Arafat, genul meu de încăpățânat;
  • Alexandru Mironov, un om care în copilărie era pentru mine un fel de căpitan Picard al SF-ului românesc.

Pe doi dintre cei de mai sus îi aștept cu emoții, să văd cât i-a stricat politica, dar pe lista completă e un număr imens de vorbitori, așa că vom avea cu siguranță o sâmbătă foarte plină. Apropo, și Iv cel Naiv vine la TEDxCluj 🙂 Sunt curios cum va urca pe scenă, fiind chiar prezentat ca „scriitor român contemporan anonim”. Poate vom avea prima hologramă din istoria evenimentului? 😀

Ne vedem sâmbătă! Până atunci, urmăriți TEDxCluj pe Facebook pentru noutăți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *