Realitatea vine la Cluj (ep. XVII)


Cosmin Pîrv
sare din pădurea România Liberă de Transilvania – Banat înspre câmpiile terenului pe care îl va face pe post de corespondent de Cluj al Jurnalului Naţional, dublat de funcţia de editor de la monitorulcj. În ultimul an, Cosmin a trecut de la CLUJEANUL la Evenimentul Zilei, apoi la România Liberă şi acum la ziarele menţionate.


realitateano
Pentru cam a şaptea oară, aflu că la Cluj se va deschide un studio teritorial Realitatea TV. Ca de fiecare dată, suntem asiguraţi de surse din zona unui aprozar (pe bune!) că de data asta este foarte serios. Printre cei care ar dori să lucreze la Realitatea TV Cluj se numără şi un veteran al presei clujene cunoscut printre prieteni cu supranumele "Incendiu" încă de pe vremea când era cât pe-aici să-mi fie coleg.


De noul proiect "Realitatea – grupul de la Cluj" este responsabil un domn serios, deşi fără mustaţă, care s-a mai ocupat şi de niscai studiouri locale Pro TV de prin Piteşti / Ploieşti / whatever, pe nume Druică. Vom reveni cu prenumele, care pare a fi Costel.

4 comentarii la “Realitatea vine la Cluj (ep. XVII)”

  1. HAHAHAAA super tare antetul :))
    aştept cu interes noutăţi. că, vorba ta, asta ar fi cam a şaptea oară cînd auzim că realitatea se întinde la Cluj.
    PS – cîte redacţii a schimbat cosmin în 12 luni?:))))))))

  2. draga redactie,
    lucrez la muzeul de arta , si sunt bugetara. din cate stiu saptamana aceasta (29.04- 04.050 ) toti gugetarii sunt liberi. noi lucram la muzeu deoarece domnul nicoara , presedintele consiliului local cluj este seful nostru ( adica noi apartinem de consiliu) si nea chemet la lucru. suntem singurul muzeu din cluj care are un program de asa fel incat sa nu avem nici familie , nici sarbatori!!!!!!!!!!!!!!!! :(( miercuri lucram joi liberi, vineri lucram de 6 dupaamiaza pana la 11 noaptea , sambata lucram duminica lucram. zole libere de paste noi nu am primit decat cele care oricum le aveam libere , adica luni si marti. va rog sa veniti si sa faceti un reportaj cu aceasta situatie!!!!!!!!! sa se vada cum domnul nicoara da liber la bugetari dar cum ii cheama la lucru in acelasi timp! e strigator la cer ce se intampla in aceasta tara!!!!!!!!! :(( multumim! Cristos a inviat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *