Preview Transilvania Weekly

Pentru că sunt plecat o vreme din Cluj, profit de ocazie pentru un exerciţiu absolut sănătos: contactul cât mai rar cu un calculator de orice fel. În afară de GPS-ul pe care mă bazez când mă apuc de căutat străduţe pitoreşti care nu apar pe ghidurile turistice mari.


transilvania-weeklyDouă veşti m-au ajuns însă din urmă. Prima: cel mai nou săptămânal gratuit al Clujului, Transilvania Weekly, va fi distribuit de astăzi – în hoteluri, pensiuni, gară, aeroport, locurile unde e cel mai probabil să ajungă la publicul ţintă: turistul sau omul de afaceri străin, vorbitor de engleză, interesat de Cluj. M-a ajuns din urmă şi un preview al primei pagini, pentru cei care nu o să treacă prin locurile mai sus menţionate.


(da, ştiu, corect – sau cel puţin oficial – e Transylvania Weekly).


A doua: interesanta poveste despre cumpărarea a 50% din Foaia Transilvană de către Rareş Bogdan. Am citit la Andrei Crivăţ vestea, Rareş Bogdan o neagă, dar… într-un post care pare să fi dispărut. Dacă va avea şi un deznodământ epopeea, voi vedea mâine pe vremea asta, când am de gând să mai deschid laptopul.

2 comentarii la “Preview Transilvania Weekly”

  1. Nu am cumparat nimic Andrei. I-am specificat foarte, foarte clar si prietenului Crivat asta dar el o tine una si buna pe a lui! Postul cu pricina l-am transformat in comentariu la postul deja existent la mine pe blog. Motivul!? Extrem de simplu. Nu am considerat ca merita o postare noua, fiind in directa legatura cu zvonurile la care am facut referire in postarea deja existenta. Numai bine.

  2. Multumesc de lamuriri, Rares. Probabil ca, date fiind schimbarile radicale de la Foaie, a fost un teren propice pentru alte „vesti”.
    Pe de alta parte, cum presa are obligatia sa-si faca publica sursa finantarii chiar prin Constitutia Romaniei, ar fi chiar greu de ascuns asa ceva, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *