Prea cald afară? Câștigă invitații la „O vară foarte instabilă”

afis-o-vara-foarte-instabila„O vară foarte instabilă” e cel mai recent lansat film românesc și are câteva ingrediente care îmi plac foarte tare, gen ironie și umor negru. Mai adaug doar că vom descoperi aventurile (erotice) ale unui irlandez în România – filmul este inspirat de povestea reală pe care a trăit-o scriitorul Philip Ó Ceallaigh, stabilit în România de 10 ani, care a stat la baza cărții „O vară foarte instabilă”, ecranizată acum de Anca Damian.

Pe de altă parte, e un film românesc atipic, pentru că nu știu dacă am mai avut vreunul în care să joace un actor din Game of Thrones (Jamie Sives) sau din seria Borgia (Ana Ularu, Catherine din The Borgias, a lăsat un pic Hollywood-ul pentru acest film). Apropo, cu echipa filmului vă puteți întâlni la proiecția din Cluj!

Cei care vor mai mult de la o peliculă se vor bucura de o poveste-în-poveste, în care personajele descoperă pe parcurs că se află într-un film. Iar pe Anca Damian o recomandă filmul anterior, „Crulic – drumul spre dincolo”; nu vă plictisesc cu cele 25 de premii câștigate la festivaluri internaționale, nu?

Premiera „O vară foarte instabilă” la Cluj are loc joi, 7 noiembrie, ora 19, la cinema „Republica”.

Puteți câștiga foarte simplu invitații de două persoane: aștept mai jos prognoza voastră (meteo sau de altă natură) pentru perioada Crăciunului de anul ăsta. Eu am vorbit cu un prieten și ne-am comandat tricouri și pantaloni scurți cu Hrușcă și Fuego. Nu e cu tragere la sorți, aleg eu prognozele care-mi plac cel mai tare, din cele primite până în 6 noiembrie, ora 13 hai, 16, că n-am avut vreme să mă uit :P.

Care e prognoza voastră pentru decembrie 2013?

UPDATE:
Invitația merge către Oana T, pentru că mi-a amintit de partea mea preferată de sărbători. Și de sobe. Și pentru căței. Mulțumesc tuturor celor ce au scris aici sau pe Facebook!

 

3 comentarii la “Prea cald afară? Câștigă invitații la „O vară foarte instabilă””

  1. sal am vazut pe fb prognoza ta cu pantalonii scurti… a mea (mai degraba speranta decat prognoza) e una cu multa, multa zapada. ca in copilarie 🙂 sunt genul care vrea multa zapada de Craciun si vreme tropicala in ianuarie!

  2. Decembrie 2013, Craciun, se anunta o stabilitate atmosferica potrivita pentru gurmanzi, in conditiile in care fumul focului de ziare (in lipsa gicaloriei din caloriferul, emblema nationala) va afuma carnatii manacati cu nesat … singurul semn de intrebare ramane doar momentul „zgaltaieliilor” pe care marele cutremur ar putea sa le produca, nu e vorba neaparat de miscarea tectonica ci mai degraba „seismul” care se pregateste pe „scena politica”….
    Cu alte cuvinte, la vremuri noi tot ei, pregatiti trusa de urgenta, care obligatoriu trebuie sa cuprinda si un receptor pentru unde emise de peste Prut, unde Fuego a emigrat si va impodobi singur bradul si din galeriile romane, unde canadienii l-au pus pe Hrusca sa le cante minerilor de suprafata….. Pentru cunoscatori!!! Va salut cordial….

  3. In luna decembrie imi doresc sa ninga mult si frumos, iar dupa 15 decembrie sa reusesc sa imi iau concediu si sa merg la tara sa stau sa ma odihnesc la caldura de la soba si sa ies la plimbare pe campurile inzapezite cu cateii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *