Polul prostiilor în 2013, descoperit de cercetători

Unde ați zice că e capitala pățaniilor pentru 2013? Nu, nu Caracal. E prea simplu, plus că un oraș care l-a dat țării pe Marius Tucă e clar un cuib de intelectuali rasați. Pariul meu e pe Wichita, Kansas, Statele Unite. Carevasăzică, în 2013, în acest simpatic oraș cu pagină de Facebook activă, descris drept All-America city and great place to live, s-au întâmplat următoarele:

1. Polițiștii au descoperit cine a pătruns prin efracție în depozitul în care se păstrează probele și a devastat proviziile de marijuana. Au organizat o conferință de presă pentru a arăta jurnaliștilor portretul-robot al suspectului:

Locotentul Doug Nolte arată presei schița suspectului
Locotentul Doug Nolte arată presei schița suspectului

Da, chiar s-a întâmplat asta.

 

2. Doi frați care au câștigat 75.000 de dolari la loteria și-au aprins casa, încercând să-și aprindă bongul cu marijuana. Pentru această delicată operațiune, nefiind în stare să folosească o brichetă, au folosit o torță cu gaz. Fiind prea entuziaști, au vărsat gaz din câteva recipiente, iar gazul a intrat în contact cu flacăra de veghe de la cuptor.

BUM!

 

3. Cel mai mare avion din lume a aterizat la Wichita, Kansas. Pe aeroportul greșit! Cu o pistă prea scurtă ca să mai poată decola (oficial) de acolo. A reușit cu alt echipaj, după ce l-au golit de conținut, să se ridice mai ușor.

dreamlifter-aeroport-kansas

Nu se știe dacă, conform aparentei tradiții a locului, echipajul original fumase marijuana când a încurcat pista (sursa foto – Daily Mail)

2 comentarii la “Polul prostiilor în 2013, descoperit de cercetători”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *