Plăceri (ne)vinovate

shopping cu andreea raicu

Să recunosc public: da, am câteva „feblețuri” și n-am nicio explicație pentru ele! Mi-am amintit brusc de asta săptămâna trecută, când o prietenă m-a întrebat dacă e adevărat, dacă chiar e adevărat, că îmi place Andreea Raicu. Cum să vă zic… știu că are blog. Am intrat pe-acolo de trei ori în doi ani. Habar n-am unde lucrează, ce mai zice și cui, pe unde are emisiuni; știu numa’ că nu are nevoie de toate prezentările astea, pentru că toată lumea va ști cine e.

Dar e clar că nu-i o idee bună să vorbești prostii despre Andreea Raicu dacă-s și eu prin zonă 😀

Discuția despre Andreea începuse de la o postare de-ale mele de pe Facebook, în care vorbeam de fapt despre cel mai nou blog din Cluj, blogul Iulius Mall – evident, unul despre cumpărături. Legătura cu subiectul: lansarea blogului e însoțită de un concurs, Style Hunt, în care premiile mari sunt două sesiuni de shopping cu Andreea Raicu. Pe banii Iulius Mall, care oferă vreo 1.000 de lei de căciulă de câștigător.

E un mecanism inedit: bloggeri de fashion vor „vâna” clienți cu ținute inedite, le vor face poze, iar cei care vor să participe își pot înscrie fotografiile pe pagina de Facebook. Dacă nu vă surprind alții, puteți voi merge la mini-studioul foto de la Zara pentru fotografii.

Mai sunt vreo două zile în care trebuie să mă hotărăsc: de obicei, când mă duc la cumpărături, merg la țintă. Pe de altă parte, aș putea petrece câteva ore cu Andreea Raicu.

Mda, cred că mâine mă prefac că am neapărată nevoie de o cămașă… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *