Piese pe care o să vă doriţi să nu le fi ascultat

0124ears

Am ascultat prea multă muzică bună în ultima vreme ca să nu fac şi eu câteva recomandări. Ce, doar alţii pot să fie curatori de inspiraţie muzicală? Aşa de încălzire, să începem cu un hit, probabil l-aţi descoperit. E cu piramide, pirapiramide, pirapiramide:

 

Teleshoppingul și tigaia în care prăjești până și fericirea au devenit subiecte folclorice. Lorena asamblează o experienţă foclorică autentică din elemente contemporane, făcându-mă să-mi doresc ca folclorul să nu mai evolueze deloc, niciodată:

 

Lăsăm în urmă mundanul pentru a ajunge la metafizic şi a ne cerceta soarta. De ce suntem pe pământ? Care e sensul existenţei? Există destin sau totul depinde de alegerile noastre? Rechinul nu ar înţelege dacă i-aş spune că răspunsul este 42, motiv pentru care a scos o piesă din propria viziune. Ui, ui, ui!

 

Dar, pentru că se apropie sărbătorile creştine, nu puteam să uit de faimoasa trupă Pocăiţii, care nu mai au nevoie de comentarii:


Şi în fine, descoperirea muzicală a anului pentru mine este domnişoara Gnesa, a cărei cea mai mare calitate muzicală este că s-a epilat pe unde trebuie şi a convins pe cineva să-i plătească minunea asta de video. Sunt curios câţi artişti sună aşa dacă le uită cineva microfonul deschis:

 

Un final inspirat de weekend vă doresc şi o săptâmână în care aceste hituri vă iasă din cap cât mai repede!

P.S.: Dacă aveţi alte sugestii, haideţi să completăm lista!

2 comentarii la “Piese pe care o să vă doriţi să nu le fi ascultat”

  1. Hehe. Ziceai ca Rechinu ar avea probleme sa inteleaga motivul pentru care raspunsul e 42? Chiar crezi ca stie de fapt ce sa intrebe?
    Oricum, daca iti amintesti, Prak zicea ca raspunsul si intrebarea nu pot exista simultan in acelasi Univers – se anuleaza reciproc (Life, Universe and Everything).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *