OPC se dueleaza cu Irish & Music Pub

Citesc azi o ştire: inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au găsit „o mizerie de nedescris” în bucătăria de la Irish & Music Pub. Ceea ce mi s-a părut normal, că eu ştiam locul de odinioară: prin primii ani de facultate, Music Pub-ul de pe Horea era locul în care ne adânceam prin fum şi muzică grea, unde se găsea pită cu untură şi ceapă şi unde ventilaţia era absolut de decor.

Culmea, au luat amendă după ce locul a fost spălat mai ceva ca Bastionul Croitorilor, s-a făcut lumină şi s-a deschis o bucătărie în care am băgat acum câteva luni nişte paste bestiale, care n-au nicio legătură cu pita de altădată. Probabil schimbările nu s-a produs şi prin bucătărie, unde condiţiile erau atât de bune încât Protecţia Consumatorilor a închis-o cu totul, sâmbătă. Irish & Music Pub şi-a redeschis bucătăria ieri, după care OPC a venit şi-a închis-o la loc, pe motiv că e la fel de nasol ca înainte. Telenovela continuă.

Dincolo de urarea de „poftă bună”, stau să mă întreb cum oare că OPC-ul a anunţat de data asta cui a dat amenda şi unde a aplicat sancţiunile, că de obicei sunt sfioşi ca fata mare la măritiş şi anunţă doar informaţii relevante gen „carne expirată într-un supermarket”, dar nu ne zice şi care-i ăla, ca să cumpărăm liniştiţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *