Onlain, onlain, dar să ştim şi noi

Cine vrea să facă o afacere (nu una strălucită, ce-i drept), poate să cumpere acum transylvaniaweekly.ro (eventual şi varianta cu liniuţă) pentru că deşi săptămânalul îşi pregăteşte site-ul, nu şi-a cumpărat încă domeniul. Nici pe .ro, nici pe .com, nici cu liniuţă, nici fără, nici cu prescurtările mai previzibile, nici pe .info, .eu sau alte .biz-arerii.


Update: Claudiu Pădurean şi Andrei Crivăţ mi-au indicat direcţia: theweekly.ro. Asta înseamnă că site-ul va fi unul comun pentru toate ediţiile publicaţiei (de Banat, Basarabia etc.).


Iar cei care mor de curiozitate să vadă Citynews Bistriţa, care se lansează în 12 luna viitoare, trebuie doar să intre pe www.citynews.ro/index.php?district=BN. Evident, nu există încă niciun fel de conţinut în afară de cel comun, cu diete-sexul-la-femeie-sănătate, dar poate cu câteva zile înainte de lansare vom prinde texte "în probe". 

 

3 comentarii la “Onlain, onlain, dar să ştim şi noi”

  1. Majoritatea sunt luate de altii, din cate am vazut :D. Dar am descoperit si un The Weekly din SUA foarte dragut, cu un site gen 1994 toamna :P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *