One TV, Ştefi Florea şi Arthur Orban

Nu am nimic de zis pe tema asta. Habar nu am ce fac cei doi şi nici postul TV din titlu. Dar am remarcat că, deşi am scris despre ei o singură dată acum vreun an, nişte oameni tot intră şi ne ţin la curent (prin comentarii la posturi pe alte subiecte) despre Ştefi Florea sau Arthur Orban şi ce mai fac ei separat sau împreună, la Alpha TV sau One TV sau pe unde sunt în momentul ăla.

Aşa că acest post e aici numai ca să aibă oamenii unde ne spune cum mai e viaţa lor şi să pot muta, în timp, aici, comentariile despre Ştefi Florea şi Arthur Orban.

Promit să mă uit mai mult la televiziunile locale, după ce îmi cumpăr o siguranţă pentru UPS, că mi s-a ars în timp ce butonam TV tunerul. Nu mai ştiu dacă pe Alpha TV sau pe One TV…

11 comentarii la “One TV, Ştefi Florea şi Arthur Orban”

  1. One TV, Ştefi Florea si Andrei Negrescu cel care a realizat filmul cu 6 cai au inceput de azi de la ora 8 matinalul la dolce vita la one tv, super tare!

  2. Emisiunea La dolce VITA cu STEFI SI ANDREI numai dupa 3 zile de emisie pe one tv de la ora 7-11 este lider de piata si asta e vizibil cu ochiul liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *