O dezminţire pentru liniştea dumneavoastră

pcx4 El o cere de nevastă. Ea spune că se gândeşte. Se anunţă că Şeful cel Mare va fi naş. Lovitură de teatru: şeful spune că nu va fi naş! Liliana, ce s-a întâmplat cu iubirea noastră?

Deznodământul acestei poveşti dramatice nu e la televizor. E la conservator!

Domnul preşedinte Dan Voiculescu a simţit nevoia să dea ţării un comunicat, ca să spună că nu va fi naşul şefei de la Loterie, aia cerută de nevastă în timpul unei conferinţe de presă de un coleg de partid. Dar precizează că se bucură pentru colegii săi conservatori şi le doreşte tot binele! Şi nu o dată, ci la 18:36, 19:26, 19:44 şi 19:55.

Astea fiind orele la care am primit docomentul în cauză de la biroul de presă al Partidului Conservator Alba, care dă forward la toate comunicatele pe care le primesc şi ei de la centru. Ceea ce e bine – mai râdem, nu ne plictisim…

4 comentarii la “O dezminţire pentru liniştea dumneavoastră”

  1. La asta nu m-am gandit, buna strategie de imagine :P. Ca au nevoie, n-am auzit nimic despre conservatori mai noi si probabil simteau lipsa unui picut de publicitate!

  2. Ce ai cu politicienii? chiar nici un partid nu-i destul de bun pentru tine, ca vad ca zici de toata lumea si-i bagi in aceeasi oala

  3. @politic – pentru ca foarte multi chiar sunt in aceeasi oala, cam o apa si-un pamant cand vine vorba de a-si respecta cuvantul, de exemplu
    Andrei, ai putea sa imi trimiti comunicatul PC, daca il mai ai, asta cu „nashitul”? Multumesc!

  4. De regula incerc sa nu ma iau de un partid, ci doar de niste fapte concrete. si cum toti fac destule, da, ii critic pe toti cand o mai comit.

    Mihai, am cautat ceva, dar am gasit pana la urma comunicatul (de obicei le pastrez pe astea bloguite, nu stiu cum de l-am ratat pe asta). Ti l-am trimis pe mailul pe care l-ai scris, sper sa mearga. Have fun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *