19th Ave New York, NY 95822, USA

O cafea low-cost

starbucks-friday
Cine se scoală cu noaptea-n cap rămâne aşa, zice un nou proverb românesc, de care m-am convins când aveam ştiri la 6 dimineaţa. Că nici măcar o cafea bună nu te trezeşte uneori din amorţeală ne convinge astăzi CityNews.


Luaţi o gură de cafea şi citiţi: "Prima cafenea Starbucks din Transilvania s-a deschis de cateva minute la Iulius Mall Cluj". 


Textul e absolut corect. Uşile s-au deschis, oamenii au intrat, au băut cafea, numai că oamenii erau doar ziarişti veniţi la o prezentare (mulţi din aceeaşi redacţie, dar asta e altă discuţie). Pentru public, Starbucks Cluj se deschide mâine (vezi foto).


Aşa că, până la urmă, dacă e corectă sau nu informaţia de la City depinde pur şi simplu de vechea întrebare: "pentru cine scrii?".


P.S. Low-cost-ul din titlu nu vine de la preţurile Starbucks. În niciun caz. Ci de la preţurile biletelor Lufthansa.

Comments (5)

„numai că e oamenii erau doar ziarişti veniţi la o prezentare”

Oh well….

Mersi, am dat la corectură. Bine-ar fi să se întâmple asta peste tot…

in ceea ce am scris eu am mentionat: ca om de rand. deci, prin urmare, am intrat pe citynews, iar din cate am citit si din poze am inteles ca astazi s-a deschis. sunt sigur ca toate persoanele care au citit acea stire au fost de aceeasi parere. presupun ca stirea nu era pt noi, cei din presa

Tare 😀
Sa ajutam cu megafonul: Silviu Manastire a plecat de la ZIUA, dar nu angajeaza oameni pentru adevarul.
Ar avea omul ce sa scrie pe un blog, sa vedem daca il foloseste mai departe!

Leave a comment