O cafea low-cost

starbucks-friday
Cine se scoală cu noaptea-n cap rămâne aşa, zice un nou proverb românesc, de care m-am convins când aveam ştiri la 6 dimineaţa. Că nici măcar o cafea bună nu te trezeşte uneori din amorţeală ne convinge astăzi CityNews.


Luaţi o gură de cafea şi citiţi: "Prima cafenea Starbucks din Transilvania s-a deschis de cateva minute la Iulius Mall Cluj". 


Textul e absolut corect. Uşile s-au deschis, oamenii au intrat, au băut cafea, numai că oamenii erau doar ziarişti veniţi la o prezentare (mulţi din aceeaşi redacţie, dar asta e altă discuţie). Pentru public, Starbucks Cluj se deschide mâine (vezi foto).


Aşa că, până la urmă, dacă e corectă sau nu informaţia de la City depinde pur şi simplu de vechea întrebare: "pentru cine scrii?".


P.S. Low-cost-ul din titlu nu vine de la preţurile Starbucks. În niciun caz. Ci de la preţurile biletelor Lufthansa.

5 comentarii la “O cafea low-cost”

  1. in ceea ce am scris eu am mentionat: ca om de rand. deci, prin urmare, am intrat pe citynews, iar din cate am citit si din poze am inteles ca astazi s-a deschis. sunt sigur ca toate persoanele care au citit acea stire au fost de aceeasi parere. presupun ca stirea nu era pt noi, cei din presa

  2. Tare 😀
    Sa ajutam cu megafonul: Silviu Manastire a plecat de la ZIUA, dar nu angajeaza oameni pentru adevarul.
    Ar avea omul ce sa scrie pe un blog, sa vedem daca il foloseste mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *