O 9 nouă tură de perle

Vă rog să citiţi următoarea frază până când găsiţi eroarea, alta decât faptul că n-are diacritice şi că oricum nu pricep ce zice:


O paradigma este un ansamblu de
de valori si perceptii ale unei comunitati
ce formeaza o viziune particulara asupra realitatii


Dacă v-aţi prins ce nu e bine, articolul de astăzi e pentru voi. Featuring:

  • Monitorulcj.ro, într-o nouă formulă, care e chiar mai uşor de citit şi plăcută văzului;
  • plus un "Detectiv" foarte simpatic, care arată cam ca revista şcolii din 1999, dar pe care nu pot să-l critic că de vreo trei ore stă o dubiţă neagră cu geamuri fumurii vizavi de ferestrele mele


Despre Monitorul, întâi de bine: au modulul ăla de ştiri de ultimă oră online, deci şi-au îndeplinit promisiunea de a actualiza site-ul 24 din 24. Pe de altă parte, paginile de prezentare a noului concept au un titlu genial!


Nota 9 (noua) pentru acest titluDeşi l-am văzut încă de aseară, nu am prins eroarea decât astăzi, în ediţia tipărită. Lipsesc de acolo nişte paranteze, ca să fie ca o notă de la şcoală în catalog: 9 (nouă). Deci io înţeleg că noul format tre să fie mai uşor de citit, da' parcă îi un pic prea mult, totuşi!

 

Fara trimitereTot noul monitorulcj.ro (oare cum o să-i zic ca să arăt că vorbesc de ediţia tipărită?) a uitat un mic detaliu şi tot pe prima pagină. Nu, nu s-a lenevit editorialistul şi a scris doar 300 de semne, pur şi simplu au uitat să pună trimiterea către pagina 4, unde era de fapt textul complet.

De de doua ori femeieŞi ca să vedeţi că se întâmplă şi la case mai mari (adică la CLUJEANUL), chiar dacă în locuri mai mici (deci nu chiar în titlu), ia uitaţi voi o selecţie aleasă de pe prima pagină a CLUJEANULUI de săptămâna asta. E, ce e frumos acolo? Băieţi, sus ochii, că fetele au văzut deja de de ce ce nu e bine.

O altă premieră de azi e Detectivul, publicaţie săptămânală cu şi pentru firmele de pază şi protecţie. Ăştia nu repetă cuvinte, ci, pentru că o imagine valorează, tată, o mie de cuvinte, au dat pozele în reluare! Două, în caz că n-am înţeles de prima dată. Dar mai multe detalii despre asta are Alexandra, că eu n-am geamuri anti-glonţ la casă!

Un comentariu la “O 9 nouă tură de perle”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *