Noul Cod Rutier, dedicat domnului parlamentar-viteză

cu mulţumiri lui Levi pentru traduceri 😀
 

Acum ceva săptămâni, citeam la radio o ştire despre un parlaşmenar din Harghita, uitat fie-i numele că nu mi-l amintesc, prins în judeţul Cluj, în localitate, cu 130 de kilometri pe oră. Nici nu ştiu ce m-a enervat mai tare: că a refuzat să predea permisul, arătând legitimaţia de prost parlamentar, sau că a motivat că… se grăbea la o întâlnire cu electoratul.


Nu mai contează. Guvernul a adoptat ieri ca prin minune o ordonanţă de urgenţă prin care şoferii cu permis suspendat nu mai trebuie să dea examen pentru a redobândi dreptul de a conduce, dacă nu au produs "urmări sociale grave" (ex. victime) prin fapta pentru care au fost pedepsiţi.


Oare cine credeţi că a făcut "lobby" în direcţia asta şi cine sare acum în sus de bucurie? Da, domnul deputat UDMR, întâmplător, formaţiune membră a Guvernului.


Bine, Căline! Bravo, Constatine! Felicitări, Anton! Köszönöm, Popescu-Tăriceanu! Mesz a… unde-i ştii.


{moscomment}

6 comentarii la “Noul Cod Rutier, dedicat domnului parlamentar-viteză”

  1. Andrei draga….te mai miri? nu pot sa cred ca dupa toate cele vazute si citite la vita ta, si dupa tot ce au facut deja astia, te mai mira asa ceva. How young and how naiv 😀 iar lasa-ma sa ghicesc „mesz a…” cuvantul urmator ar incepe cu p…..?

  2. Chiar conteaza de ce a fost schimbat ? Conteaza ca e foarte bine. Era destul de enervat sa poate sa iti ia carnetul la tot felul de tampenii, gen ca depasesti aiurea, acum macar sti o treaba.

    Cand am auzit am zis, finally something good !

  3. De acord, Diesel, si eu zic ca schimbarea-i buna in sine, pacat c-au facut-o pentru un bou. Am un prieten caruia i-au luat carnetul ca a calcat linia continua depasind… un biciclist, pe un pod, desi in jur nu era NIMENI pe kilometri intregi. Si omul face zilnic naveta cu masina.
    E o mare diferenta intre a depasi cand vezi clar ca nu-i nimeni in jur, si a merge la risc, care-i o tampenie periculoasa, cum zice fr33pr0d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *