Noaptea salariilor la ZIUA mare

Veşti proaste din zona portofelului adie pentru angajaţii ZIUA (ediţia naţională, atenţie!). Surse şocate corespunzător susţin că luna trecută s-au plătit doar salariile, respectiv ceea ce apare pe cartea de muncă, nu şi sumele din contractele de cesiune (drepturi de autor).

În multe cazuri cartea de muncă e un minim, iar grosul e „pe drepturi”. Despre banii ăştia nu prea se ştie când şi cum vor veni. Probabil e după cum bate Vântu. Din păcate.

UPDATE: Povestea cu plata parţială a banilor a fost luna trecută. Luna asta e şi mai fain: nu s-a plătit absolut nimic, spun oameni mai conectaţi la Bucureşti decât sunt eu.

Povestea asta nu ar trebui să afecteze ZIUA de Cluj, care e altă firmă, cu salariile plătite întotdeauna de la Cluj şi în 99% din cazuri chiar şi la timp. În caz că nu aţi citit între timp la Hriho’s, vă spun acum că ZIUA de Cluj a revenit la fondatorii Rareş Bogdan, Octavian Hoandră şi Mihai Moga, după ce Sorin Dan a făcut mişcarea previzibilă şi a vândut „jucăria”. Sunt foarte curios înspre ce se orientează: aş pune pariu că nu va renunţa la presă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *