Ne vedem mâine la TEDx Cluj

Bloger-Oficial

Top 3 motive pentru care m-aș trezi sâmbătă înainte de ora 12:

3. Intră motanul în grevă și urlă ca mașina pompierilor până îi dau de mâncare
2. Sare blocul în aer
1. E ziua de TEDx Cluj!

Din fericire, mâine e motivul de la punctul 1. Sper să fie o zi plină de inspirație și de oameni care s-au pregătit cât mai bine pentru întâlnirea cu publicul clujean; dacă nu sunteți mâine la TEDxCluj, voi încerca să postez de mai multe ori pe parcursul zilei, în ritm cu bateria telefonului, ceea ce se întâmplă în sală.

Raed Arafat este un om care a avut cu adevărat o viață interesantă. Sunt curios ce îl învață, dezvață și reînvață pe un astfel de om experiențe precum fondarea SMURD, dar și modurile în care a fost contestat vehement iar munca lui criticată. Oare ce simți atunci când o țară întreagă iese în stradă pentru tine? Sper să aflu mâine la TEDxCluj și să pot scrie.

Alexandru Mironov este un autor român de cărți SF, care a avut și funcții în guvern de-a lungul vremii. De la TVR, unde prezenta episoadele din Star Trek după revoluție, la cărțile proprii sau la politică, are multe de spus – dar sunt curios cărei generații i se adresează discursul lui.

Iv cel Naiv este The Greater Fool al României. Versifică inspirat și spune deloc răspicat un înțeles ades insinuat. Oare ce a învățat?

Brad Blandon este un autor american care promovează conceptul de radical honesty. Crede că minciuna este cea mai mare sursă de stres din viața oamenilor, lucru cu care sunt complet de acord. Să vedem însă cât de radical este!

Și mai am un punct pe agendă: voi fi foarte atent la body language și ce văd, nu doar aud, în timpul prezentărilor. E un subiect cât se poate de fascinant, mai ales când analizezi diferențele între americani și români, de exemplu.

Mâine după ora 9,  ne vedem aici pentru detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *