Medicii falimentează. Statul decontează erecţii

Mare minune în medicina românească: în timp ce noi, plătitorii de impozite, rămânem fără medici de familie (care protestează din cauza lipsei banilor), Casa de Asigurări a decontat o operaţie de schimbare de sex!

Protestul medicilor de familie e pentru mine ştirea zilei. Deşi dăm bani la stat, medicii nu primesc destule fonduri ca să funcţioneze normal. Aşa că protestează, iar de azi bunicii noştri nu mai au parte de reţete compensate şi gratuite. Nici de bilete de trimitere sau internare nu mai beneficiem. Din 8 iunie, şi o consultaţie se va plăti. Dacă medicina românească se privatizează forţat, aş putea să nu mai plătesc câteva impozite?

Păi nu, că statul are nevoie de bani: azi la Bucureşti, o femeie a devenit bărbat. Operaţia i-a fost decontată, adică a fost plătită cu banii noştri:

Costurile operaţiei, internarea şi tratamentul sunt gratuite, costurile fiind suportate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, fiindcă transsexualitatea este considerată o boală

Din partea mea, ar trebui să se deconteze orice. Dar dacă bani destui nu sunt, n-avem totuşi o altă ordine a priorităţilor? Dispreţul statului român pentru sănătatea noastră e deja generalizat.

Concluzie: în timp ce montarea de p**ă e marele succes al medicinei româneşti, cei care împart banii au o mare lipsă de c***e. Acolo e mai greu cu implantul!

 

Un comentariu la “Medicii falimentează. Statul decontează erecţii”

  1. Din perspectiva medicului de familie „care sunt”: e criza, saracie…am priceput. DAR procentul alocat medicinei de familie(medicinei primare), asadar PROCENTUL din saracie este de 6, in timp ce in orice tara civilizata si semicivilizata sare peste 12. De la acest adevar incolo se poate discuta. Prin urmare, nu exista nicio strategie, deci nici o ierarhie a prioritatilor. Si-atunci, chiar asa , ce mai conteaza o p..a decontata de casa de asigurari? Si ce-i daca echivalentul ei ar insemna medicamentele pentru inima, cele mai ieftine, pe o luna, pentru un sat intreg? In general…ce mai conteaza toate astea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *