„Magnetul de oameni” Allan Pease vine la Cluj

allan-pease-clujÎntr-un singur an, întâlnim mai mulți oameni decât întâlneau strămoșii noștri într-o viață (cei care fac parte din familii regale să se abțină :D). E o idee simplă, dar pe care n-am conștientizat-o cu adevărat până când nu am citit pentru prima dată o carte scrisă de Allan Pease. Allan e un om care are talentul de a explica foarte simplu idei complicate despre semnalele pe care le folosim atunci când comunicăm.

Și comunicăm tot timpul, dar deși comunicăm mult mai mult decât o făceau oamenii de acum 100 de ani, nu suntem cu nimic mai pregătiți.

Pentru mine, cărțile lui Allan Pease au fost începutul acestui drum de a învăța cât mai multe despre cum să comunici ok – nu doar ca jurnalist sau PR, ci ca om care interacționează cu alții, în viața de zi cu zi. Dacă nu ați citit încă „Limbajul trupului” sau „Limbajul vorbirii – arta conversației”, vi le recomand: sunt manuale despre noi înșine, scrise cu umor, ușor de înțeles și ușor de aplicat mai apoi în practică.

Așa că, pentru mine, faptul că Allan Pease vine la Cluj e ca și cum ar veni Crăciunul a doua oară: în 27 martie, o zi întreagă, Allan Pease ține o conferință numită „Cum să devii un adevărat magnet de oameni?”. Vă asigur că, dincolo de titlul în marketeză, avem ce învăța de la Allan Pease. De la cărțile lui am trecut mai apoi la cele despre teoriile comunicaționale doar ca să descopăr că, de multe ori, găseam aceleași reguli exprimate însă mult mai savant.

Dacă v-ați întrebat vreodată ce spun gesturile voastre despre voi, cum ținuta vă trădează gândurile, de ce femeile și bărbații gândesc diferit sau cum putem comunica în așa fel încât să transmitem exact ceea ce dorim și să creăm cu cei din jur relațiile pe care ni le dorim – Allan Pease are răspunsurile.

Vă aștept în 27 martie la întâlnirea cu Allan; studenții au și 40% reducere. O șansă pe care vedetele TV, politicienii și oamenii de afaceri consiliați de Pease nu cred că au prins-o!

Vă puteți înscrie aici, iar pe Facebook puteți da și un join, ca să fiți la curent cu noutățile!

2 comentarii la “„Magnetul de oameni” Allan Pease vine la Cluj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *