Transfer ZIUA – CityNews

CityNews câştigă de azi un nou jurnalist. Mădălina Mocanu şi-a dat demisia de la ZIUA de Cluj, iar de astăzi va începe să lucreze online, printr-o mişcare pe care o descrie drept "bruscă".


Mădălina era la ZIUA de aproape doi ani – am fost colegi puţin timp înainte să îmi dau şi eu demisia de acolo – şi se ocupa de administraţie, în special de Primărie. Asta va face şi la CityNews, unde va fi un "cityreporter" cu aceeaşi specializare.


Mult succes, Meme, în rest, s-ar putea să schimbi numele blogului tău, pentru că nu ştiu dacă mai apuci să te plictiseşti de-acuma…

7 comentarii la “Transfer ZIUA – CityNews”

 1. Cine e si asta? Ce facea la Ziua? Eu nu o stiu si citesc zilnic Ziuade Cluj? Cu ce se ocupa acolo exact? Chiar ii stiu pe majoritatea celor de acolo. E drept ca mai mult din scris si pe cativa dupa poze! Dar, chiar ce scria ea acolo? Ce va scrie dincolo?

 2. @george
  Ca să-ţi răspuns simplu la întrebări: Mădălina Mocanu lucra, la ZIUA de Cluj, în departamentul Administraţie. Concret, se ocupa de Primărie şi Consiliul Local.
  Din câte ştiu eu, la CityNews se va ocupa tot de Administraţie.
  Vedetă? Eu nu consider că aici, în Cluj, cineva e vedetă în presă. Jurnalişti buni sunt cu duiumul, vedete, însă, sunt în alte părţi.

 3. @George, raspunsul la jumatate din intrebari era in text si uite ca ne-a confirmat si Vasile.
  Acuma despre vedete, stai sa termin de ras, cred ca sunt vreo 2 in Cluj la care le pot aplica eticheta asta.

 4. Comentariile rautacioase ma fac sa ma simt trista in timp ce le citesc, nimic altceva. In rest, Vasi, Copilu Hendea, Radu, Andrei (ca tu ai scris) thaks again. Multumesc pentru gandurile bune, chiar conteaza cat 1.000 de vorbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *